Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat][Szuklam] Osób do pracy nad nowym portalem
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Shaggy
Aktualnie tworze portal PoznajmySię dry.gif ale że nie radze sobie z niektórymi rzeczami w php, dlatego szukam osoby która dobrze zna PHP a szczególnie zapytania do mysql. Jak narazie praca jest darmowa, ale gdy portal się rozwinie mogę zaoferować wynagrodzenie (szczegóły gg: 7481338).

Również dla szybszej pracy przydał by się jakiś grafik.
A później gdy juz wszystko będzie gotowe, to poszukuje osoby znającej Flasha do wykonania bannerów, osoby do pisania newsów a przede wszystkim sponsorów, na domenę i serwer.

Jesteś chętny?
Masz jakieś wątpliwości?
Chcesz poznać szczegóły oferty?
Napisz: GG: 7481338
snorday
Witam!!

Nie chcę Cię zniechęcać ale trudno Ci będzie znaleźć kogoś za free kto by Ci pomógł. Serwisy takie jak Twój, sądząc po nazwie istnieją już w Internecie i ciężko będzie dorównać konkurencji.
Sam kiedyś stworzyłem pewien portal i brakowało mi ludzi do współpracy, najbardziej takich którzy pisaliby jakieś newsy i jak się nie trudno domyśleć projekt spalił na panewce chociaż od strony technicznej było wszystko gotowe.

Pozdrawiam
Shaggy
Cytat(snorday @ 26.10.2008, 20:27:39 ) *
Serwisy takie jak Twój, sądząc po nazwie istnieją już w Internecie i ciężko będzie dorównać konkurencji.

Serwisu takie może i istnieją, nie okłamujmy się. Ale większość to serwisy typowo randkowe.
Portal który ja robię, możne jest podobny do paru serwisów, ale to podobieństwo jest małe.

Na tej stronie będzie można było poznać nowych ludzi, którzy pomogą nam w wielu trudnych sprawach, będzie możliwość dodawania zdjęć (nieograniczona galeria zdjęć), uczestniczenie w różnych chatach i inne opcje których narazie nie mogę zdradzić.

Pozdrawiam Shaggy
kazag
A co Ty wnosisz? Bo znajomość PHP - nie (?). Grafika - nie.
Generalnie jak już ktoś raczył powiedzieć - takich serwisów jest masa, i póki nie wmyśli się czegoś NOWEGO, to kopie prędzej czy później upadną, lub będą niedochodowe, bo przecież na dochód liczysz... A taka róznica o jakiej mówiles, to mniej więcej różnica między ciemnoczerwonym a bordowym... Dla mnie żadna i niestety może nie okazać się wystarczająca do przyciagnięcia userów bez ogromnych nakładów na reklamę.
suchy1
Cytat(Shaggy @ 26.10.2008, 14:35:36 ) *
wszystkim sponsorów, na domenę i serwer.

Przepraszam Adminów ale musze skomentować ten post. Od roku za free "sponsoruje" rózne serwisy. Dlatego powiem @Shaggy jedno. Nie masz szans. Takich jak Ty jestes miliony. Osoba sie napali na jakis projekt, szuka sponsora a pozniej nie robicie nic. Seriwsy sa biedne i w ogole. Spokojnie moga lezec na darmowym serwerze. Ogolnie jak widze taki post to mnie czyści sciana.gif

Cytat(Shaggy @ 27.10.2008, 14:00:58 ) *
Serwisu takie może i istnieją, nie okłamujmy się. Na tej stronie będzie można było poznać nowych ludzi, którzy pomogą nam w wielu trudnych sprawach, będzie możliwość dodawania zdjęć (nieograniczona galeria zdjęć), uczestniczenie w różnych chatach i inne opcje których narazie nie mogę zdradzić.

Porazka...@shaggy oklamujesz sie sam. To co chcesz zrobic ale nie potrafisz ma wiekszosc serwisow. Moze nie trac czasu i skorzystaj z CMS - joomla! ? Zero oryginalnych pomysłów. Stracisz czasi i tyle. jedyny plus to moze nauczysz sie progamowac.

Przepraszam za hydepark ale jak takie posty widze to mnie czyści dry.gif ludzie marzenia to jedno ale patrzcie realnie.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.