Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Mysłowice] Programista PHP/Postgre+MySQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gdzien
O nas:
Comflex A/S firma działająca w branży Technologii Informatycznych, w szczególności dostarczania Internetu, telefonii i TV Kablowej na terenie Danii.

Oferta:
Poszukujemy osoby na stanowisko programisty PHP.

Wymagania:
  • Komunikatywny angielski lub duński jest podstawowym warunkiem.
  • Dobra znajomość PHP+SQL
  • Znajomość i używanie programowania obiektowego w PHP.
  • Umiejętność tworzenia oprogramowania dla platformy Linux.
  • Gotowośc do wyjazów służbowych (trwających od 10 do 20 dni) raz na 6 miesięcy.
Mile widziane:
  • Doświadczenie z dystrybucją Debian
  • Znajomość zagadnień optymalizacji kodu PHP.
Oferujemy:
  • Wynagrodzenie ok. 2000zł/m-c NETTO przez pierwsze trzy miesiące - później do negocjacji.
  • Interesującą i wymagającą pracę w środowisku inteligentnych, ambitnych i młodych ludzi.
  • Miejsce pracy w spojonej okolicy - łatwy dojazd z okolicznych miejscowości komunikacją miejską.
  • Nowczesne stanowiska pracy, monitory LCD itd.
  • Sam wybierzesz na jakim systemie będziesz pracował (Linux/WinXP/VISTA).
  • MIłą atmosferę w prcy przyjaznych współpracowników i wyrozumiałe szefostwo.
Dodatkowe informacje:
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV i portfolio na adres gdzien@gmail.com
Prosimy o dopisanie w cv klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacyjnych (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych)
Oferty bez powyższej klauzuli nie będą rozpatrywane.

W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt mailowy na adres gdzien@gmail.com

Polski oddział Comflex
Starokościelna 4
41-400 Mysłowice
697 47 11 90
__
http://www.comflex.dk
Comflex A/S
Roskildevej 342D
2630 Tĺstrup
itsme
po 1 gdzie nas kieruje link ktory wkleiles ? http://www.emarketingexperts.pl/ nie jest taki sam jak przedstawiasz
po 2 co to za e-mail ? Twoj prywatny ? tzn ze kto zatrudnia Ty ?

po 3 ogloszenie wydaje sie malo wiarygodne wiec idzie do poszukuje ...
gdzien
Cytat(itsme @ 31.10.2008, 16:27:01 ) *
po 1 gdzie nas kieruje link ktory wkleiles ? http://www.emarketingexperts.pl/ nie jest taki sam jak przedstawiasz
po 2 co to za e-mail ? Twoj prywatny ? tzn ze kto zatrudnia Ty ?

po 3 ogloszenie wydaje sie malo wiarygodne wiec idzie do poszukuje ...

1) Przepraszam przeoczenie - skopiowalem sobie wzor innego ogloszenia, nei zauwazylem, ze link po zmianie pozostal ten sam.
2) Ja przeprowadzam rekrutacje na polecenie szefa, jestem osoba pierwszego kontaktu, dalej ja przekazuje porfolio do szefa. Jestem przedstawicielem w polsce. Podalem maila prywatnego, bo jego czesciej sprawdzam niz firmowego, jesli jednak chcesz zweryfikowac autentycznosc i moja prace w firmie to wyslij maila na gd@comflex.dk i daj mi znac na gdzien@gmail.com - odpisze z comflex.dk - po prostu bardzo rzadko tam zagladam.
3) Co jest malo wiarygodne w tym ogloszeniu? Pilnie potrzeba nam dobrego programisty. Prosze wyjasnij cos wydaje sie malo wiarygodne, bo bardzo powiało subiektywizmem. W opisie forum jest, ze za podanie płacy w poście trafi to do przypiętych, a nie gdzies do poszukuje...
itsme
nie będę wchodził w polemikę.
Jeżeli poszukujecie dobrego progrmiastę nalezy włożyć w to minimum starań a w tym wypadku jest całkowicie odwrotnie.

Uzasadnienie co do e-mila jest ... dziwne

NIe przeniose tego ogłoszenia bo nie wiemy:
- kto zatrudnia (oddział Polski czy firma zagraniczna) ,
- gdzie będzie pracował dany człowiek
- wskazujesz e-mail prywatny do wysyłania zgłoszeń i każesz pisać stopkę o przetwarzaniu ...
gdzien
Cytat(itsme @ 2.11.2008, 10:10:38 ) *
nie będę wchodził w polemikę.
Jeżeli poszukujecie dobrego progrmiastę nalezy włożyć w to minimum starań a w tym wypadku jest całkowicie odwrotnie.

Uzasadnienie co do e-mila jest ... dziwne

NIe przeniose tego ogłoszenia bo nie wiemy:
- kto zatrudnia (oddział Polski czy firma zagraniczna) ,
- gdzie będzie pracował dany człowiek
- wskazujesz e-mail prywatny do wysyłania zgłoszeń i każesz pisać stopkę o przetwarzaniu ...

1) Oddział polski - praca w Mysłowicach - programista powinien byc na tyle bystry by to dla niego nie byla zagadka, skoro jest w tytule napisane [Mysłowice]
2) Jak wyżej.
3) Podejmując pracę obowiązuję sie do zachowania tajemnicy zawodowej - więc adres nie ma znaczenia.
4) Uzasadnienie co do E-Maila jest normalne
5) Minimum starań włożyłem, nie wiem skąd takie negatywne nastawienie do mnie, [MODERACJA]

[MODERACJA]

Jak widać - negatywne nastawienie było uzasadnine - sam to jednoznacznie udowodniłeś. Zamykam temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.