Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: stały adres url
Forum PHP.pl > Forum > PHP
pero
Witam
Tworze serwis ktory w calosci bedzie dostepny po zalogowaniu. na niektorych stronach widziałem ze niezaleznie od tego czy sie wchodzi na strone głowna czy na jakakolwiek inna adres url pozostaje ten sam, w pasku przegladarki widoczna jest jedynie domena bez zmiennych get itp.
chcialbym zapytac czy wie ktos moze jak cos takiego wykonac aby widoczny byl jedynie adres domeny/subdomeny ?

Pozdrawiam
Lejto
chodzi ci o to że się klika na odnośniki a adres w przeglądarce pozostaje taki sam jeżeli myślę tak jak ty to można takie coś uzyska stosując ramki tongue.gif
i jeszcze jeżeli twój usługodawca domen nie ma ustawionego przekierowania również adres się nie zmienia ale tak jest tylko na bezpłatnych domenach a w ogóle po co ci to??
pero
czyli rozumiem ze jak mam wykupiona domene pl to nie ma szans na zrobienie czegos takiego ?
co do ramek to odpadaja smile.gif powodu chyba nie trzeba podawac biggrin.gif
a po co mi to? po prostu bedzie lepiej to wygladac biorac pod uwage rodzaj uslug jakie serwis ma udostepniac.
phpion
Tak jak pisze ~Lejto: ramki. Jeśli nie chcesz bawić się w ramki to może... niech link wysyła "formularz" postem smile.gif Tak czy siak moim zdaniem szkoda roboty.
pero
ok to chyba zrezygnuje z tego pomyslu.
mialem nadzieje ze moze jakos da sie to zalatwiz z automatu, moze przez ustawienia na serwerze, ale coz.
dzieki za rady
pzodrawiam
ultra_18
jak sie używa domeny lub subdomeny jako aliasu to można uzyskać taki efekt, wystarczy w panelu domeny ustawić przekierowywanie na adres http
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.