Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: doszly mnie sluchy...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
GrayHat
doszly mnie sluchy ze grayhat ma dzisiaj urodziny smile.gif
wypijmy za jego zdrowie...
scanner
Zawsze wydawało mi się, że jeśl;i ktoś o nas pamięta, to jest to miłe. A jeśli sami się upominamy o pamięć, to jest to żenujące.
Pić nie będę, bo picie ma zarezerwowane na rzeczywiście ważne okazje.
Ale co mi tam..

Życze Ci, aby urodziny spowodowały zwiększony przypływ rozsądku.
Marusz
Cytat
Zawsze wydawało mi się, że jeśl;i ktoś o nas pamięta, to jest to miłe. A jeśli sami się upominamy o pamięć, to jest to żenujące.

Miałby stracić okazję do nabicia sobie punktu do liczby napisanych przez się postów? Bez jaj...
BzikOS
Ekhm...

Cytat
No cóż... Tak to już jest, że wiek człowieka jest zapisany w polu z atrybutem [sql:1:580d78484e]AUTO_INCREMENT[/sql:1:580d78484e]. Dzisiaj życie zrobiło mi INSERT'a. 27-mego...
Starzeje się człowiek...

Innymi słowy: wyluzujcie chłopaki trochę.

Wszystkiego lepszego gray (a szczególnie layoutów tongue.gif).
Marusz
Cytat
Wszystkiego lepszego gray (a szczególnie layoutów tongue.gif).

BzikOS, podziemie Ci tego nie wybaczy...
patrycjusz
eee tam...

człowiek to człowiek... smile.gif

GaryHat niniejszym życzę Ci zdrowia i wytrwałości przy kodowaniu i tworzeniu nowych layów i aby kolejny rok Twojego życia przyniósł nam reszczcie forumowiczów uciechę , że dzięki temu forum kolejna osoba stała sie prawdziwie prawdziwa cokolwiek to znaczy smile.gif
jeszcze raz wszystkiego najlepszego smile.gif
Pozdrawiam patS.
cichy
Cytat
eee tam...

człowiek to człowiek... smile.gif

GaryHat niniejszym życzę Ci zdrowia i wytrwałości przy kodowaniu i tworzeniu nowych layów i aby kolejny rok Twojego życia przyniósł nam reszczcie forumowiczów uciechę , że dzięki temu forum kolejna osoba stała sie prawdziwie prawdziwa cokolwiek to znaczy smile.gif
jeszcze raz wszystkiego najlepszego smile.gif
Pozdrawiam patS.

Nie zastanawiałeś sie nigdy nad zawodowym pisaniem przemówień? aaevil.gif
hehe

Dołączam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego w kolejnym roku Twojego życia winksmiley.jpg

Pozdro
spenalzo
Ja tam życzę tylko więcej, dużo więcej oleju w głowie.
scanner
Sorki za poranną zgryżliwość.
BTW: GrayHat: które to urodziny?
GrayHat
Cytat
Sorki za poranną zgryżliwość.
BTW: GrayHat: które to urodziny?

89 rocznik
cichy
Cytat

spenalzo jak możesz nieletniego piwem częstować.
Wstydźiłbyś sie tongue.gif
hehe

Pozdro
spenalzo
A skąd miałem wiedzieć.... smile.gif Już poprawione tongue.gif
[Regis]
Heh smile.gif To nie tylko ja mam dzisiaj urodziny biggrin.gif Tyle ze ja mam 18 biggrin.gif aaevil.gif
kwiateek
Cytat

GreyHat może bierze przykład z moderatorów smile.gif? klik!

Pozdrawiam.
cichy
Cytat
"]Heh smile.gif To nie tylko ja mam dzisiaj urodziny biggrin.gif Tyle ze ja mam 18 biggrin.gif aaevil.gif

Wszystkiego najlepszego winksmiley.jpg

Pozdro
GrayHat
ja te cem brofarka winksmiley.jpg
spenalzo
Jeszcze masz mleko pod nosem, a juz browara chcesz?
patrycjusz
Cytat
ja te cem brofarka winksmiley.jpg

hmm... ale nie wiem czy wiesz, że
:arrow: po piwie dużo siusiasz co w twoim wieku może być conajmniej kłopotliwe....
:arrow: mleko w porównaniu do browarka jest dużo zdrowsze i krzepa większa,
:arrow: przy piciu browarka często można się zapomnieć i po którymś z kolei można wiele mówić nie bacząc na to co się mówi bo następnego dnia i tak się nic nie pamięta....
:arrow: browarek jest droższy niż mleko..
:arrow: browarek pochodzi z chmielu co pewnie nie wiesz czym jest, a krowa wiesz co to jest? więc wiesz skąd pochodzi twój napój .
Można jeszcze powymieniać ....
a tak poważnie to lepiej pij mleko.... będziesz wielki :wink:
a pijąc piwo tylko ci się zdaje że ci rośnie laugh.gif
UPDATE a tak poważnie to i mleko jest ok i piwo tylko z tym jest podobnie jak np z php trzeba się umieć nim posługiwać i cieszyć co dorzucam do moich życzeń abyś się nauczył cieszyć i piwem i mlekiem smile.gif
cichy
Cytat
a tak poważnie to lepiej pij mleko.... będziesz wielki :wink:
a pijąc piwo tylko ci się zdaje że ci rośnie laugh.gif

Ale pijąc piwo rośnie Ci mięsień...
piwny biggrin.gif
hehehe

Pozdro
BzikOS
Skoro już piwny temat... Artykuł, który ukazał się w "New England Journal of Medicine":

Cytat
Horda bawołów posuwa się tak szybko, jak najwolniejszy ze stada, zaś w przypadku polowania na stado to właśnie najwolniejsi i najsłabsi zostają wybici najszybciej. Ta naturalna selekcja jest w gruncie rzeczy pozytywna dla stada, bo pozwala na polepszenie zdrowia i szybkości ogółu poprzez regularną eliminację najsłabszych członków. Mniej więcej w taki sam sposób, mózg ludzki jest tak szybki, jak najwolniejsza jego komórka.
Nadmierne spożycie alkoholu - jak wszyscy wiedzą - niszczy neurony, ale w pierwszym rzędzie te najsłabsze i najwolniejsze. Tak więc regularne spożycie piwa pozwala, poprzez eliminację szarych komórek, na uczynienie z mózgu szybciej i sprawniej działającego narzędzia. Rezultaty tego bardzo poważnego studium epistemologicznego potwierdzają związek pomiędzy weekendowym popijaniem i wydajnością w pracy. Tłumaczy to jednocześnie dlaczego, kilka lat po studiach i po założeniu rodziny,większość inżynierów nie może konkurować z świeżo dyplomowanymi kolegami, jeżeli chodzi o osiągnięcia w pracy. Jedynie ci, którzy kategorycznie zmuszają się do spożywania alkoholu w nieprzyzwoitych ilościach, mogą utrzymać poziom intelektualny ze swoich studenckich czasów.

Wniosek: pij piwo - będziesz mądrzejszy smile.gif
cichy
Cytat
Skoro już piwny temat... Artykuł, który ukazał się w "New England Journal of Medicine":

Cytat
Horda bawołów posuwa się tak szybko, jak najwolniejszy ze stada, ......

Wniosek: pij piwo - będziesz mądrzejszy smile.gif

Wiedziałem że piciu złocistego trunku musi być coś pożytecznego...
Ale idąć tą drogą palenie papierosów i zażywanie innych używek tez byłoby pożyteczne, co raczej przeczy zdrowemu rozsądkowi.

Pozdro

PS. może tak sie podzieli temat bo widze że tu niezły OT wychodzi winksmiley.jpg
Seth
Jeszcze sie zalapalem smile.gif

Wiec wszystkiego naj, latwych problemow, sukcesow w zyciu i spelenienia tego co jest nie osiagalne smile.gif
No i....
Bakus
Oj...
Życzę Ci byś zaczął wreszcie pisać jakieś bardziej wartościowe posty... To i Tobie i nam przyniesie wiele dobrego...

Pić nie będę, bo kolejny dzień picia spowodowałby kolejne opuźnienia w mojej pracy dla php.pl winksmiley.jpg
wassago
pozno ale:

WSZYSTKIEGO N. !!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.