Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] wykonam cięcie i zakodowanie layoutów w niskich cenach
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Pr0'a
Witam wykonam profesionalne cięcia layoutów i kodowanie w zakresie html i css, wszystko jak najbardziej zgodne z standardami sieciowymi i za niewielką cenę. Głównie są to kwoty 10-20 PLN. Nie mam własnego portfolia, ani prac pokazowych jeśli jesteś zainteresowany questionmark.gif Napisz na na "Prywatną wiadomość" na tym forum, ja wykonam ten projekt. Jeśli ci się on spodoba będzie on twój..

Zapraszam Pr0'a
mike
Ciąć potrafisz? Dziwne. Nie umiejąc czytać?
Przenoszę z Praca oferowana (Job offers) na Poszukuję.
punkomuzykant
Cytat
Głównie są to kwoty 10-20 PLN

Przepraszam ale muszę. Proa - przez takich jak Ty tacy jak ja nie mogą normalnie zarobić. Jeżeli chcesz robić strony za paczkę fajek to rób to dla znajomych z kafejki internetowej :/
psd-xhtml-css
No cóż. Osoba znająca się na cięciu (spec) potrafi wycenić owoc swojej pracy. Jaka cena takie wykonanie.

Robię to profesjonalnie. Zapraszam.

[zmoderowane]
sowiq
Cytat(punkomuzykant @ 11.12.2008, 20:30:39 ) *
Proa - przez takich jak Ty tacy jak ja nie mogą normalnie zarobić.
Sorry, ale muszę - jesteś żałosny. Najpierw naucz się dobrze pracować, a dopiero później domagaj się lepszych zarobków. Jeśli robisz to w odwrotnej kolejności - wychodzisz na idiotę.
punkomuzykant
Ty chyba też jakiś niekumaty jesteś co ? Przecież tacy pseudo spece zaniżają ceny. Nie wieżę że ktoś kto ceni się na 20 zł za cięcie strony zrobi to dobrze. Ja wiem na ile i za ile jestem wstanie coś zrobić pierdolcu
nospor
wow.... cóż za uprzejmości między dwoma ostatnimi rozmówcami...
zamykam temat bo i tak nie ma tu zwyczaju komentować ogłoszeń.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.