Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy ktoś zrobi rejestrację użytkowników na mojej stronce? Mogę zapłacić
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
LubieWino
Sprawa wygląda następująco: mam zrobioną stronkę internetową, działa. Jest oparta na bazie Mysql. Stronka nie powala super optymalizacją kodu, bo to dla mnie pewne początki i jest napisana dość amatorsko. Ale jest dość prosta i narazie panuje nad nią. W każdym razie potrzebuję teraz rejestracji użytkownika i z braku czasu (i doswiadczenia) proszę o pomoc. Chodzi mi o typowe funkcje rejestracji (a nawet nieco uproszczone):
- logowanie (bez dodatkowych funkcji typu: 'zapamiętaj mnie')
- prosta rejestracja (bez wysyłania linku na mail użytkownika aby kliknął w celu aktywacji, ale wysłanie info na mail że nastąpiła rejestracja- tak), ale oczywiście sprawdzenie wszystkich wyjątków (czy nick już jest w bazie, czy hasło i mail poprawny itp)
- przypomnienie hasła (może wpisać login lub mail aby przypomnieć).

Na dzień dzisiejszy nie chcę robić konta użytkownika aby mógł sobie do niego wejść i zmieniać hasła czy maile itd itd.. (może z czasem).

Pewnie jakieś drobne pierdoły pominąłem ale ogólnie wiadomo o co chodzi.

Mogę udostępnić (a właściwie to chyba niezbędne) część kodu stronki i część bazy danych potrzebnych do tych działań, aby ten kto by robił rejestrację mógł sobie testować na oryginalnym pliku.

Jedna ważna uwaga - potrzebuje przejrzystości, prostego i czystego kodu abym w przyszłości mógł to rozczytać i ewentualnie zmieniać - i to jest jedna z ważniejszych spraw, na których na pewno będe zwracał uwagę.

Mogę zapłacić 250 zł jeśli ktoś mi zrobi to zwięźle i klarownie (najlepiej bez używania Peara itp). Kasa jest chyba odpowiednia dla kogoś doświadczonego?

Ktoś chętny?
pozdrawiam.
webdice
Przenoszę do działu Giełda ofert / Poszukuje.
in5ane
Ja jestem chętny, napisz do mnie na GG: 6016607.
pyro
Chętny. GG: 823904

mail: pyro.rules@gmail.com
Lejto
Jestem chętny na wykonanie
gg: 7327064
mail: agencik@gmail.com
LubieWino
noo Panowie, duży odzew... i kogo tu teraz wybrać... może podacie jakieś stronki które wcześniej robiliście?
mike
Proszę podać dane kontaktowe lub odezwać się do osób oferujących usługi.
To subforum służy do zamieszczania ofert a nie do dyskusji.
in5ane
Napisz do mnie na GG, a Ci zademonstruję.
than
Witam

Napisz do mnie na Gadu-Gadu 6407419, przedstawie parę moich projektów. Co do ceny, możemy negocjować.
ViX
Jeśli temat dalej aktualny to chętnie podejmę się wykonania projektu. GG: 506501
pyro
Żeby oszczędzić innym pisania w tym temacie - temat już nieaktualny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.