Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NK i konto fikcyjne, pytanie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
karis
Czy istnieje jakiś sposób, będąc w posiadaniu konta fikcyjnego, by dodając zdjecia do galerii, były one pokazywane na stronie głównej? Dla kont fikcyjnych jest to wyłączone. Istnieje jakieś obejście?
Crozin
Ta Nasza-klasa to nie ma czegoś takiego jak "pomoc", ale maila kontaktowego? Do nich kieruj to pytanie.
karis
W pomocy czegos takiego nie ma, a na pytanie drogą mailową nie otrzymam odpowiedzi na to pytanie, więc pytam tutaj, skoro macie pisać posty tego typu, by sobie nabić jak największą ich ilość to lepiej sobie darujcie
ayeo
Nie mam pojęcia czemu pytasz o to tutaj. Co do oskarżeń pod adresem @Crozin, wydaje mi się, że stosunek ilości postów do ilości Pomógł mówi wszystko na temat wartości Jego wypowiedzi.

Pozdrawiam!
AxZx
z tego co wiem to w hydeparku ilość postów nie jest naliczana;) także nie udało Ci się.
a co to tego serwisu o który pytasz to wydaje mi się, że skoro się nie da to się nie da. załóż konto nie fikcyjne i po problemie.
dr_bonzo
Czytac nie umiemy?

Cytat
Użytkownik korzystający z konta fikcyjnego ma wyłączone:
- opcje zapisywania się do szkół, klas i kierunków, a także możliwość ich tworzenia, z
wyjątkiem tych, które funkcjonują w ramach tzw. „Nibylandii"
- opcję tworzenia wątków i wypowiadania się na forach szkół, klas i kierunków
- opcję dodawania zdjęć do galerii szkół, klas i kierunków, a także komentowania
zdjęć umieszczonych tam przez innych Użytkowników
- opcję umożliwiającą pojawianie się nowo dodanych zdjęć na stronie głównej w boksie „Ostatnio dodane zdjęcia".

Jedynym obejsciem jest zalozenie konta NIE-fikcyjnego
erix
Ale to nie przejdzie, jeśli będzie chciał mieć zdjęcia nie-osobowe; prędzej, czy później ktoś zgłosi konto jako fikcyjne i tyle z tego...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.