witam,
jakiś czas temu, zarejstrowałem 2 domeny na nazwa.pl za darmo,
skorzystałem z okazji, patrze za free więc daje rejestruj itp.
ale nie podałem prawdziwych danych, regonu itp.
czy nic mi się nie stanie, jak nie opłace później tej domeny lub gdy bede chciał oplacacic na nastepny rok to czy bedzie taka mozliwosc
isso
11.02.2009, 20:41:07
A czemu podałeś fałszywe dane? złamałeś poprzez to regulamin. Trzeba czytać co piszą w regulaminach, a nie zakładać na fałszywe dane, a później szukać pomocy na forach. Raczej pewno nikt się nie zorientuje, ze podałeś fałszywe dane przy przedłużeniu... ale tak naprawdę nie jest ta domena Twoją własnością... nigdy nie będziesz mógł jej sprzedać... a jak bedziesz chciał zrobić cesję na samego siebie to wszystko wyjdzie:) bo trzeba skan dowodu
ja ja zarejestrowalem za free na jakis dziwne dane,
nic mi za to nie grozi ?!
kazag
11.02.2009, 21:03:19
Myślę, że jak sie nie bedziesz tym chwalił i nie bedziesz probowac nic z domeną robic, to nie ;p
nic juz z nimi nie robie, mam nadzieje ze nic sie nie stanie ;p
kosmos
11.02.2009, 21:33:50
mam nadzieję że takich jak ty wszystkich pozamykają, a za składanie fałszywych danych ( bo skoro raz to zrobiłeś a koledzy twierdzą że nic Ci się nie stanie ), kiedyś dostaniesz porządnie po 4 literach.
PS:
Jak najdalej od takich klientów jak Ty.
Miłego wieczoru
mike
11.02.2009, 21:36:07
Głupich nie sieją, sami rosną.
Tragedia.
bim2
11.02.2009, 22:46:42
Tak, ale ktoś musi podlewać nasionko...
Żal mi takich ludzi, jak oni sobie w życiu poradzą. Grupę krwi też podasz fałszywą bo będzie darmowe badanie?
netvalue
14.02.2009, 13:28:23
Takie składanie fałszywych danych, podlega pod paragraf
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.