Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak doświadczenia... RULEZ!!!!!!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
s_w_ir
Nie no z tym tematem to joke. Właśnie się zfrustowałem, ponieważ kolejny raz(20?), zabrano mi robote ponieważ byłem szczery i napisałem że nie mam doświadczenia z większymi projektami. W odpowiedzi dostałem: "Że potrzebują kogoś bardziej doświadczonego". To ja się pytam do kwiatka( :?: ) jak mam je zdobyć, skoro nikt nie daje na to najmniejszych szans. Gdy widze że nie uda mi się podołać zadaniu to nawet się nie zgłaszam, ale skoro już wysłałem tego maila to chyba coś o tym wiem i potrafie napisać te kilka skryptów.
No to co mam sie podszywać pod cudze projekty i pisać ,że wykonałem już nie jeden taki serwis? To jest beznadziejne rozwiązanie. A może poprostu tworzyć serwisy i potem podawać to jako swoje portfolio?
Kocurro
Niestety musisz najpierw odwalić kilka bajeranckich serwisów za darmo i je prowadzica dopiero potem mozesz liczyć na coś poważnego...może np. porozum sie z kilkoma osobami i wspólnie stwórzcie kilka ciekawych i pożądnych projektów questionmark.gif
Bieniasxyz
Zrób kilka własnych skryptów a'la CMS, umieść na swojej stronie i klienci się ucieszą że masz doświadczenie
s_w_ir
No i widzisz Prometeusu, skorzystałem z Twojej podpowiedzi( częściowo, bo zaoferowałem prace za friko podczas okresu próbnego) i dostałem szanse wykazania się. Dzięki. biggrin.gif .Pozdro!
Kocurro
Ja zaczynałem pracę przypadkiem jako osoba zajmująca się redagowaniem portalu, potem było jego wykonanie (za free)...aktualnie powoli w nim dłubię, a w zamian za to mam net za free o przepustowości 1 Mbit/s...

czasami warto coś zrobićza free by później dużo zarobić...

życzę powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.