Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skuteczna reklama strony
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kubatron
Witam chciałbym zaczerpnąc od was informacji jak dobrze zareklamować swoją witryne www,jestem w trakcie tworzeni portofolio,serwisu astronomicznego......
Jak skutecznie zareklamowac swoja strone żebym miał duża oglądalnośc prosiłbym linki do np. rejstratorów www, i do takich rzeczy.
Seth
Na forum webinside.pl znajdziesz podfora na interesuacy Cie temat.
spenalzo
Zainwestuj i wykup domenę (.pl czy .org itd).
kubatron
Cytat

Powiedz mi co mi to da i czy to ma znaczenie jeżeli mam sponsora i mam co chce - mi chodzi o dobreńkie zareklamowanie spenalzo ale dzięki za pomysł pogadam ze sponsorem o domenie .pl
spenalzo
Nie wiem co to da, sam sie przekonam bo kupiłem biggrin.gif
dob
Cytat
Cytat

Powiedz mi co mi to da

To podnosi prestiż strony ,po 2 czesto wyszukiwarki umieszczaja stronę wyzej jeżeli ma "powazniejsza domenę".
Pozatym proponuje wymiane linkami banerkami z serwisami o podobnej tematyce (google podnosi cię w wynikach wyszukiwania jeżeli ma zaindexowane wiecej linków do twojej strony), dodanie strony do wszelkich możliwych katalogów (na stronach prywatnych (nawet tych najmniej istotnych) oraz na wielkich portalach i vortalach) , do wyszukiwarek (tylko raczej ręcznie).
Dostosowanie tresci strony dla robotów tzn odpowiednio przygotowane znazcniki meta , title , h1 oraz samej tresci
Im czesciej aktualizujesz strone tym lepsze wrazenie wywiera to na odwiedzającym i czesciej wraca.

A jak jest sponsor to mozna zainwestowac w pozycjonowanie :wink:
Indianin
Cytat
A jak jest sponsor to mozna zainwestowac w pozycjonowanie  :wink:
Albo w kampanię reklamową w TV biggrin.gif .
dob
Howgh!
Jak sponsora na to stac i mu sie opłaca to czemu nie - znam goscia który ma stronie o harym poterze i sponsor zrobił mu pozycjonowanie - jest na 2 miejscu w onecie po wpissaniu harry potter.

Pozdrawiam
kubatron
No panowie dobra, lecz mi chodzi o rejstratory www bo ręcznie to się meczyć mozna.
(co do kampanii w telewizji to niezły pomysl w TVN,Polsat,TV1,TV2 - żartuje) :wink:
wojtek
Cytat
No panowie dobra, lecz mi chodzi o rejstratory www bo ręcznie to się meczyć mozna.

W Polsce licza sie tylko 3 szukarki:
- onet.pl
- wp.pl
- google.pl

Recznie dodac do nich stronke to okolo minuta, wiec chyba nie problem. Do tego mozesz dodac jeszcze:

- netsprint.pl (to samo co na wp.pl, bez klikohitu ;)
- szukacz.pl
- gooru.pl

i z zagranicznych np
- yahoo.com czy
- altavista.com

Nie jest konieczne posiadanie jakiegos rejestratora, ktory to doda nas do 2000000 szukarek i katalogow.
kubatron
jak sie w google dodaje http://dmoz.org/add.html i tu cos po ang pisze??
Indianin
Musisz sobie znaleźć kategorię . Dalej masz już po pollsku .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.