Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wolontariat]Poszukuję programisty
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Yumi
Witajcie kochani smile.gif

Mam na imię Kasia. Znam pewną dziewczynę chorą na raka zamieszkałą w Australi. Ta dziewczyna jest psychologiem. Nie może znaleść pracy dlatego postanowiła stworzyć własną stronę. Razem z grupą znajomych postanowiliśmy jej pomóc. Jest nas troje. Ja , Damian - programista i Artur - grafik. Projekt jest duży a czasu jest mało (miesiąc), dlatego piszę do Was z prośbą o pomoc. Poszukuję jeszcze jednego programisty do pomocy.

są dwa warunki jakie musi spełnić dana osoba :
1. samodzielność w tworzeniu kodu php
2. komunikator gg lub skype

MY PRACUJEMY DLA NIEJ ZA DARMO, MOZEMY ZAPŁACIĆ BARDZO NIEWIELE!!, ROBIMY TO Z DOBREGO SERCA

Osoby chętne proszę o kontakt na gg: 759911 lub PW.
sowiq
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=115247&hl=

To Twój temat sprzed 2 lat. Treść jest identyczna. Wtedy też mieliście niewiele czasu? Zalatuje FAKE'iem na kilometr. Szukacie po prostu naiwnych ludzi, którzy będą pracowali za darmo.
Zgłaszam do moderacji.

[edit]
Jestem dzisiaj niewyspany, napisałem głupotę. Przepraszam autorkę tematu za moją pomyłkę.
Yumi
Cytat(sowiq @ 2.03.2009, 11:15:56 ) *
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=115247&hl=

To Twój temat sprzed 2 lat. Treść jest identyczna. Wtedy też mieliście niewiele czasu? Zalatuje FAKE'iem na kilometr. Szukacie po prostu naiwnych ludzi, którzy będą pracowali za darmo.
Zgłaszam do moderacji.

Tamta sprawa dotyczyła mojej własnej działalności którą chciałam otworzyć, teraz sprawa jest inna, nie zgadzam się z twoją oceną

Pozdrawiam
sowiq
Jestem dzisiaj niewyspany, napisałem głupotę. Przepraszam autorkę tematu za moją pomyłkę.
Insert
Hej, ja akurat znam ten projekt, to żaden fake smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.