Jak w temacie, jestem zainteresowany dedykowanym sklepem z rozbudowanymi funkcjami:
- zaawansowanej wyszukiwarki
- porównywarki produktów
- mechanizmem produktów powiązanych
- systemem rabatowym
- panelem administracyjnym z podziałem na użytkowników do zarządzania sklepem i treścią oraz parametrami do pozycjonowania strony (keywords..)
- zaawansowanym mechanizmem komunikacyjnym z bazą danych, aktualizacją danych online i pełną obsługą zamówień. Możliwością dołączania kolejnych webservice'ów do synchronizowania produktów z innymi bazami (SOAP)
- bezpieczeństwa, https, SSL.

oczywiście wszystkie dodatkowe funkcjonalności, które obecnie są standardem, nie będę wymieniał.

Aplikacja musi być napisana w technologii pozwalającej na jej bezpieczny i łatwy rozwój oraz dającej najlepsze efekty przy indexowaniu stron dla potrzeb pozycjonowania.
Interesuje mnie również outsourceowanie dalszego rozwoju sklepu.
Może to być aplikacja już istniejąca do dalszego rozwoju, o podobnym charakterze i funkcjonalnościach lub pisana od początku w oparciu o zdobyte doświadczenie na podobnych projektach. Jednak czas oddania projektu po zatwierdzeniu specyfikacji odgrywa istotną rolę.
W zamierzeniach dalszej współpracy rozmowy na temat stworzenia kolejnych modułów połączonych z globalnym systemem zarządzania przedsiębiorstwem klasy ERP II.

Proszę o poważne oferty poparte doświadczeniem i działającymi z sukcesem projektami. Wymagana lista referencyjna.
Zapytania proszę kierować na milosz.baczkowski@gmail.com