Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: IE 6 - problem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
Mam następujący problem z IE. Chodzi o to że jak wpisze niepoprawnie adres jakiejś strony ( takiej której nie ma ) np www.wpwpwp.pl to włącza mi sie strona http://apps.webservicehost.com/apps/epa/ep...s=www.wpwpwp.pl. Standardowo wyskakiwał czarno na białym komunikat ze nie można odwozyć strony sieci web... Nie było by w tym problemy z tym że jeśli strona ma ramki, a jedna z nich nie znajdzie podanej w niej strony to od razu włacza mi sie ta strona. NIe moge na przykład wejść na software.hoga.pl bo zaraz przekierowuje mnie na tamtą strone. jak to zlikwidować?questionmark.gif? prosze o pomoc
Kocurro
Zainstalowałeś sobie jakieś gówno na IE...najlepiej przejrzyj wszystkie programy zainstalowane i wywal je ale wątpię by to coś dąło...

spróbuj przeinstalować IE...

jak ja miałem tyaki problem to dopiero

Kod
kick windows

format c:

pomogło...
SonGoace
moze znacie mniej brutalne metody ? chwilowo format nie wchodzi w grę !
cyngiel
zobacz nazwe serwisu jaki ci sie otwiera (nie brakuje tego scierwa w internecie) i daj na poszukaj pliki i foldery o podobnej nazwie moze sie cos znajdzie pokombinuj
Seth
Poszukaj i sciagnjij SpyBot'a i Ad-aware'a (odpal w obu aktualizacje i uruchom skanowanie)
SonGoace
Dzięki - zadziałało ! Mozecie zamknąc temat !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.