Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę wykonanie portalu społecznościowego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
drzalek
Witam,

Zlecę wykonanie społecznościowego portalu internetowego.

Całość mniej więcej ma wyglądać jak nasza-klasa, chodzi oczywiście o funkcje a nie o ogrom tego portalu.

Żeby mniej więcej przybliżyć potrzebowałbym coś takiego:

• rejestracja użytkowników
  • profil dla każdego użytkownika
  • galeria użytkownika w ramach profilu
  • możliwość dodawania/usuwania znajomych
  • poczta w ramach serwisu: prosta do wysyłania wiadomości tekstowych pomiędzy użytkownikami bez załączników
  • możliwość tworzenia przez użytkowników specjalnych profili, do których mogliby się zapisywać inni użytkownicy, jako członkowie jakiejś grupy – coś jak tworzenie swego czasu przez użytkowników naszej-klasy szkół i dodawanie przez nich klas
  • proste fora dyskusyjne do każdego takiego grupowego profilu
  • możliwość umieszczania infrmacji (newsów) na stronie głównej przez adminów
  • prosta grafika według moich zaleceń :-)

Innymi słowy byłby to taki portal oparty na tych podstawowych funkcjach znajdujących się w naszej klasie, taki jakby klon, ale z dostosowanymi funkcjami do moich potrzeb.

Wszystko wykonane w PHP5 i MySql/Postgresql.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt:

gadu-gadu: 3097990

e-mail: drzalek83@wp.pl

tel: 513-518-513

Pozdrawiam
AxZx
Cytat(drzalek @ 23.04.2009, 00:08:22 ) *
Całość mniej więcej ma wyglądać jak nasza-klasa, chodzi oczywiście o funkcje a nie o ogrom tego portalu.

nie rozumiem za bardzo tego zdania. chodzi o funkcje a nie o ogrom tego portalu? co masz na myśli pisząc ogrom tego portalu?
wg mnie ogrom to ludzie, a tego Ci programista nie napisze;)
funkcje i owszem.
napisz jeszcze jaki masz budżet, żeby było wiadomo kogo szukasz.
drzalek
Heh, ogrom w znaczeniu, żeby nie patrzeć na ten portal jak na nie wiadomo co, bo jak pytałem kilka osób wcześniej o zrobienie takiej stronki i podawałem przykład NK to widziałem przerażenie w ich oczach smile.gif

Co do budżetu to wiadomo - jest ograniczony. Zamieszczam ogłoszenie tutaj, bo chciałbym za to dać mniej niż gdybym złożył zamówienie w firmie - mniej nie znaczy taniej oczywiście smile.gif
AxZx
to wg mnie podałeś zły przykład. bo przecież nie zależy Ci na szkołach, klasach.

jeżeli nie masz pieniędzy (aż tyle) to może zainteresuj się socjum.pl lub streemo.pl
devnul
Cytat
bo chciałbym za to dać mniej (...) mniej nie znaczy taniej oczywiście
mógłbyś to rozwinąć - bo jest to lekko sprzeczne smile.gif
itsme
no mozesz dostac np 30.000 PLN lub 10.000 EURO czyli dostaniesz mniej choć nie taniej :-)
devnul
@itsme: fakt, to wiele wyjaśnia smile.gif wręcz przy obecnym kursie byłoby to więcej za mniej :] mam tylko wrażenie że nie do końca autor miał to na myśli. Wydaje mi się raczej że autor chciał przekazać coś w stylu: "szukam jelenia który za złudną obietnicę otrzymania udziałów które kiedyś przełoży na miliardy zielonych zakoduje mi super-hiper-mega-extra-klona naszej klasy, tylko lepiej", no ale to tylko moje subiektywne odczucie i z pewnością się mylę winksmiley.jpg
itsme
nie wypada mi tego az tak nazywac :-)
piotrooo89
Cytat(devnul @ 23.04.2009, 14:22:25 ) *
no ale to tylko moje subiektywne odczucie i z pewnością się mylę winksmiley.jpg

nie tylko Twoje winksmiley.jpg
pyro
Proponuję mniej więcej napisać co oznacza "ograniczony budżet" (chociażby przedział), bo programiści nie lubią ludzi, którzy chcą takie portale za 300 zł smile.gif, żeby z góry było wiadomo kto na czym stoi.
drzalek
Mniej, nie znaczy taniej, czyli chodzi o to, że np zamawiam w firmie strone wartą 5000, a muszę za nią zapłacić dla przykładu 10000, bo firma ma koszty itd... Biorąc kogoś kto nie jest firmą zapłacę wtedy mniej, choć tak na prawdę zapłacę tyle samo za stronę co w tej firmie... ot taki mój skrót myślowy smile.gif

Dziękuję za zgłoszenia, było ich dużo i na pewno coś wybiorę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.