Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP+cURL+MySQL] Panel logowania + Pewne dodatki
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
batu
Witam, prosiłbym o pomoc w stworzeniu Panelu Logowania na bazie MySQL. Panel musi posiadać parę skomplikowanych opcji (napisze na GG lub email). W zamian oferuję konto Premium na Rapidshare.com na 3 miesiące.

Kontakt:
GG: 8876246
email: batu.kancelaria.prawnicza@gmail.com

Pozdrawiam
pyro
Stanowczo ODRADZAM współpracy z tym panem/dzieciakiem. Wykonałem dla niego to, co chciał, konto dał... na 3 dni, a potem hasełka pozmieniane i po napisaniu do niego od paru dni zero odzewu, mimo że wcześniej bywał niemal codziennie na GG.
rubin
Skoro sprzedajesz się za konto RS to trafił swój na swego. Więcej takich osób psujących rynek poproszę!
pyro
Konto RS za 30-60 minut roboty? Jeżeli jestem takim frajerem to proszę więcej takich ofert do mnie. Chętnie jak ten "frajer" zrobię je w przedziale czasowym kilkudziesięciu minut za konto RS na 3 miesiące. rubin, zachowaj dla siebie te dupne i zbędne komentarze.

// @DOWN

To tylko Twoje zdanie i jeśli łaska to zachowaj je dla siebie.
rubin
Widzę że nie zrozumiałeś - jeśli ktoś nie ma kasy żeby płacić pieniążkami a kontami RS / kapslami / ziemniakami to trzeba się liczyć że to nie jest poważna osoba i poważna osoba się nawet tym nie zainteresuje wstydnis.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.