batu
19.05.2009, 15:34:53
Witam, prosiłbym o pomoc w stworzeniu Panelu Logowania na bazie MySQL. Panel musi posiadać parę skomplikowanych opcji (napisze na GG lub email). W zamian oferuję konto Premium na Rapidshare.com na 3 miesiące.
Kontakt:
GG: 8876246
email: batu.kancelaria.prawnicza@gmail.com
Pozdrawiam
pyro
10.06.2009, 12:19:52
Stanowczo ODRADZAM współpracy z tym panem/dzieciakiem. Wykonałem dla niego to, co chciał, konto dał... na 3 dni, a potem hasełka pozmieniane i po napisaniu do niego od paru dni zero odzewu, mimo że wcześniej bywał niemal codziennie na GG.
rubin
10.06.2009, 13:01:52
Skoro sprzedajesz się za konto RS to trafił swój na swego. Więcej takich osób psujących rynek poproszę!
pyro
10.06.2009, 13:20:17
Konto RS za 30-60 minut roboty? Jeżeli jestem takim frajerem to proszę więcej takich ofert do mnie. Chętnie jak ten "frajer" zrobię je w przedziale czasowym kilkudziesięciu minut za konto RS na 3 miesiące. rubin, zachowaj dla siebie te dupne i zbędne komentarze.
// @DOWN
To tylko Twoje zdanie i jeśli łaska to zachowaj je dla siebie.
rubin
15.06.2009, 17:06:26
Widzę że nie zrozumiałeś - jeśli ktoś nie ma kasy żeby płacić pieniążkami a kontami RS / kapslami / ziemniakami to trzeba się liczyć że to nie jest poważna osoba i poważna osoba się nawet tym nie zainteresuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.