Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Firma lub osoba fizyczna potrafiąca tworzyć strony internetowe wraz z cms chętna pozyskiwania zleceń!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Przeeemo17
Mogę załatwiać Wam zlecenia. Ile płacicie np za prostą stronę z CMSem?

Firma lub osoba fizyczna potrafiąca tworzyć strony internetowe wraz z cms chętna pozyskiwania zleceń!

Poszukuję współpracownika, tzn ja byłbym odpowiedzialny za odnajdywanie dla Państwa zleceń, Wy zaś za każde zlecenie płacicie mi odpowiednią działkę. Jeśli uważacie własne oferty za atrakcyjne napiszcie do mnie – to bardzo ważne, jeśli mamy wyjść z czymś do klienta musi być to przede wszystkim konkurencyjna cena. Interesują mnie proste stronki z cms, lub bez, duże, rozbudowane witryny też wchodzą w grę (choć niekoniecznie).Za 2-3 miesiące moglibyście liczyć wtedy na kilkukrotnie większą ilość zleceń. Czekam na poważne propozycje. Weźcie pod uwagę fakt, iż gdy przytrzymacie klienta przez 3 lata, zgarniacie pieniądze za hosting. Jaka więc jest Wasza cena za jednego klienta, który KUPI od Was stronę www? Może potraficie również tworzyć programy pod firmy? Proszę o przedstawienie własnej propozycji meilowo. Może być to osoba fizyczna, mam przygotowaną umowę i dzieło, na którą robiłem wcześniej zlecenia – Ty musisz jedynie umieć tworzyć profesjonalne strony. Proszę przy tym o portfolio.

Proszę o propozycje na meila.
devnul
Cytat
Proszę o propozycje na meila.
a mail ten to zapewne przeeemo17@internet - z pewnością dojdzie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.