Witam,
Poszukuję grafików, którzy potrafią przygotowywać grafikę do gry przeglądarkowej. Chodzi zarówno o grafikę statyczną jak i dynamiczną. Na pewno każdy jeśli nie grał to chociaż widział różne gry przeglądarkowe więc wie jak powinna grafika wyglądać.
Na początek oferuję wykonywanie prac na podstawie umowy zlecenie / o dzieło. Kiedy projekt zacznie się rozwijać i klarować zaproponuję umowę o pracę.
Proszę osoby zainteresowane o przesyłanie informacji o sobie a także portfolio na adres e-mail:
praca@omega-om.pl
W tytulu proszę wpisać "Gra przeglądarkowa - Grafik"
Prosiłbym by osoby, które się na tym nie znają bądź też nie będą w stanie sobie poradzić nie pisały - zależy mi na tym by wybrać jedną lub kilka osób, które będą przy projekcie od początku do końca (na czym skorzystam ja gdyż będę wiedział co kto potrafi i co mogę od niego uzyskać, jak i osoba wykonująca pracę bo wiadomo, że im dłużej się u kogoś pracuje tym więcej się dostaje wynagrodzenia).
Prosiłbym także by nie zgłaszały się firmy, które chcą mi zaoferować wykonanie gry, własnego cms'a itp. Szukam grafików a nie firm.
Dziękuję wszystkim za uwagę.
Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz Piotr Łuczak
P. W. Omega-Om
Łukasz P. Łuczak
ul. B. Chrobrego 16 m.60
99-300 Kutno