BARDZO PROSZĘ O POMOC GDYŻ MOJA WIEDZA NIESTETY NIE SIĘGA TAK DALEKO A DLA WIĘKSZOŚCI Z WAS PEWNIE TO NIEWIELE
CHCIAŁBYM WSTAWIĆ NASTĘPUJĄCY SKRYPT WE WNĘTRZU ISTNIEJĄCEGO SKRYPTU (KONKRETNIE W KOMPONENCIE JOOMLA)
PROSZĘ POMINĄĆ WSZYSTKO CO EWENTUALNIE STANOWIŁO BY PROBLEM W UZUPEŁNIENIU A JA SOBIE TO ZNAJDĘ.
Dodane: mogę udostępnić plik w którym chce to dodać a jeśli ktoś będzie mógł pomóc to nawet dostęp FTP jeśli będzie potrzebny. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, jestem osobą poważną, prowadzę firmę i bardzo mi na tym zależy/.
...jakiś skrypt PHP przyjmijmy że SKRYPT_PHP_1 który CHWILOWO UKRYWAMY/ZATRZYMUJEMY na czas wykonania naszego skryptu!...
<?
JEŚLI UŻYTKOWNIK JEST ZALOGOWANY {
łączy sie z MYSQL BAZA1 tabela1
każdy rekord tej tabeli składa się z ID//liczba porządkowa || USERID //ID uzytkownika || KREDYT //Pole zawierające wartość liczbową
Chodzi o to by aktualnie zalogowanemu użytkownikowi (czyli UserID zalogowanego) wykonać takie coś:
JEŚLI KREDYT <=0 wyświetla echo "brak kredytu..." i STOP SKRYPTU, nie wznawiamy SKRYPT_PHP_1!
JEŚLI KREDYT <0 wówczas odejmujemy 1 ( -1 z rekordu KREDYT, np jeśli było 110 to ma zostać 109)
i URUCHAMIAMY CHWILOWO UKRYTY/ZATRZYMANY SKRYPT SKRYPT_PHP_1...
}
JEŚLI UŻYTKOWNIK JEST WYLOGOWANY {
ZATRZYMUJEMY SKRYPT SKRYPT_PHP_1
i URUCHAMIAMY JAKIŚ TAM SKRYPT SKRYPT_PHP_2
}
TO WSZYSTKO, BARDZO DZIĘKUJĘ Z GÓRY ZA KAŻDĄ KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKĘ, PORADĘ I SUGESTIĘ, NIE RADZĘ SOBIE Z POLECENIAMI
DO BAZY I WIELOMA PHP (raczkuję), JEŚLI KTOŚ DODATKOWO ZNAŁ BY JAK SPRAWDZAĆ CZY dany użytkownik jest czy nie jest ZALOGOWANY W JOOMLA 1.5 której dotyczy sprawa to będę b. wdzięczny. Ale jeśli nie to znajdę sobie.
Pozdrawiam
JEŚLI DLA KOGOŚ TEGO TYPU PRACA NIE JEST ZBYT TRUDNA TO PROSZĘ O KONTAKT CHĘTNIE ZLECĘ TEGO TYPU PRACĘ TAKŻE ODPŁATNIE.
Tel.: 0-517778593 oraz mail: moralist@pc4u.pl ( dostępny codziennie od godz. 13:00 do 24:00 )