Witam, otóż mam mały problem. Chce zrobić tak jakby kartotekę/spis ludzi. W tym rzecz, że ja tego nie potrafię, a bardzo potrzebuje. Myślę, że to taki prosty skrypt. To co chciałbym, aby się w nim znajdowało:
- Dodawanie użytkowników przez administratora z odpowiednią rangą(wpisaną przez administratora) pod nickiem i możliwością oglądania kartoteki.
- W razie potrzeby edytowania i usuwanie kont użytkowników.
- Dane jakie można by było dodawać: Marka samochodu, Kolor Samochodu, Imię, Nazwisko, Wiek, Miejsce zamieszkania.
- I np: Wpisuje powyższe dane tworzy się taka karta, którą mogę usuwać - oraz edytować i pod nią: Dodaj auto (dodaje te auto do tego kolesia co wpisałem jego dane) i wtedy już tylko: Marka samochodu, Kolor samochodu.
- Opcja "Szukaj auto" i w niej możliwość szukania po: Marka samochodu, Kolor Samochodu, Imie, Nazwisko, Wiek, Miejsce zamieszkania.
Widziałem już takie strony, pytając administratora o ich budowę, mówił, że to prosty skrypcik, czy jakoś tak. Robiony bodajże w Only PHP, Phytone (czy coś takiego).
Z góry dziękuje !
Nie wiedziałem innego tematu, ale może ktoś mi tutaj pomoże. Z góry dziękuje ! Może jakiś gotowy skrypt, albo coś.