Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Tworzenie Systemu rejestracji.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
ManiuŚ
Witam, otóż mam mały problem. Chce zrobić tak jakby kartotekę/spis ludzi. W tym rzecz, że ja tego nie potrafię, a bardzo potrzebuje. Myślę, że to taki prosty skrypt. To co chciałbym, aby się w nim znajdowało:
- Dodawanie użytkowników przez administratora z odpowiednią rangą(wpisaną przez administratora) pod nickiem i możliwością oglądania kartoteki.
- W razie potrzeby edytowania i usuwanie kont użytkowników.
- Dane jakie można by było dodawać: Marka samochodu, Kolor Samochodu, Imię, Nazwisko, Wiek, Miejsce zamieszkania.
- I np: Wpisuje powyższe dane tworzy się taka karta, którą mogę usuwać - oraz edytować i pod nią: Dodaj auto (dodaje te auto do tego kolesia co wpisałem jego dane) i wtedy już tylko: Marka samochodu, Kolor samochodu.
- Opcja "Szukaj auto" i w niej możliwość szukania po: Marka samochodu, Kolor Samochodu, Imie, Nazwisko, Wiek, Miejsce zamieszkania.

Widziałem już takie strony, pytając administratora o ich budowę, mówił, że to prosty skrypcik, czy jakoś tak. Robiony bodajże w Only PHP, Phytone (czy coś takiego).

Z góry dziękuje !

Nie wiedziałem innego tematu, ale może ktoś mi tutaj pomoże. Z góry dziękuje ! Może jakiś gotowy skrypt, albo coś.
pgrzelka
napisz wyraźnie czy chcesz za to zapłacić, wtedy na pewno ktoś się znajdzie,
jeśli nie chcesz zapłacić to też napisz, wtedy pewnie temat zostanie zablokowany
Spawnm
Czemu zablokowany?
Tagu wolontariat nie widać ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.