Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wymagana liczba postów
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
naabox
Witam.

mam taki problem

na jednej stronie spotkałem się z czymś takim jak.

Aby zobaczyć treść wiadomości musisz mieć 300 postów( chodzi o link do pliku) A ja jestem tam zalogowany ale mam dopiero 56 postów a trzysta to osiągnę chyba za trzy lata.

czy da się takie coś jakoś obejść abym mógł zobaczyć ten link?
matixrr
Wysłać PW do osoby która ma już wymaganą liczbę postów z prośbą o podanie linka oO
Shadowsword
Cytat
czy da się takie coś jakoś obejść abym mógł zobaczyć ten link?

Jasne, że się da, jeśli serwer stoi na linuxie jest to bardzo proste.

Cytat
Złamanie zabepieczeń Linuksa jest niezwykle proste i sprowadza się tylko do czterech kroków: znalezienie luki w oprogramowaniu lub jądrze, napisanie eksploita, uzyskanie praw roota i zainstalowanie trojana, czy backdoora...

źródło: http://www.linux.pl/?id=news&show=5372&from=rss

A w rzeczywistości to nie da się tego zrobić w legalny sposób. Jedyne co Ci pozostaje to nabijać posty, albo poprosić administatora o zmienienie regulaminu. Imo takie ograniczenie dla użytkowników jest bez sensu.
kwiateusz
jak to u mnie w szkole mawiali:

kliknij prawym -> hakuj
empathon
Cytat(Shadowsword @ 3.07.2009, 01:07:38 ) *
Jasne, że się da, jeśli serwer stoi na linuxie jest to bardzo proste.
źródło: http://www.linux.pl/?id=news&show=5372&from=rss

Nie ma to ja wiedzieć o czym się pisze i rozumieć cytowana informację rolleyes.gif
zakręcony
toż to był sarkazm winksmiley.jpg
a do autora tematu, zmień forum (tamto forum), bo dziwne to forum winksmiley.jpg
Cysiaczek
Cytat
a do autora tematu, zmień forum (tamto forum), bo dziwne to forum

Nasze forum dziwne? happy.gif
Fishu
Cysiaczek mu chyba chodziło o tamte forum, na którym stawiają duże wymagania smile.gif Szczerze to lekka przesada tongue.gif Ale lepsze to niż opcja wyślij drogi sms (częściej spotykana metoda biggrin.gif).
Cysiaczek
noom ale zakręcony zakręcił tongue.gif
zakręcony
w nawiasie napisałem: tamto forum, a to forum nie jest dziwne, chyba, choć dla kogoś lubiącego te wszystkie "udogodnienia" by przemo może i za takowe uchodzić winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.