Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Plagiat czy nie plagiat ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lled3
Temat: lay_Strona_klubowa

i

http://stalowka.pl/

widzicie podobienstwo ?
erix
Tak, podobieństwo tego samego klubu i kolorów.

Ja bym tego nie nazwał plagiatem, nawet zdjęcia w topie są inne...
Fishu
Duże podobieństwo winksmiley.jpg Miejmy nadzieję, a już mu wystawiłem nie najgorszy komentarz smile.gif
@up: Zdjęcia są inne, ale popatrz do topu w dół, niby inne a jednak strasznie podobne (tak jakby inspirował się tą stroną). No może plagiatem tego nazwać nie można, ja bym tego nie publikował smile.gif
Crozin
To ciężko by było pod inspirację podciągnąć, o plagiacie nie wspominając... gdzie tu jest coś niby skopiowane?
sowiq
Układ jak wszędzie - menu górne + belka z kategoriami po lewej. A że ktoś akurat wybrał oba kolory (zielony i czarny) podobne, to wielkie halo... Podzielam w pełni zdanie ~Crozin'a.
-=Peter=-
Podobnieństwo kolorystyczne jest z tego powodu, że obie strony są tego samego klubu sportowego. Temat raczej nie mający większego sensu i racji bytu :]
Speedy
Idź z tym do sądu!
erix
daj kamienia!
in5ane
A powiesz, że redtube jest plagiatem youtube? Ta sama końcówka nazwy. Na jednym i na drugim jest czerwień, również na obu można oglądać filmiki, oceniać. Dział z kategoriami, podobne filmiki, najnowsze itp...

Więc radziłbym Ci napisać e-maila do youtube, że redtube to plagiat. Niech pilnie zgłoszą sprawę do sądu.

P.S.: W sumie wrzuta będzie też plagiatem youtube i google.video.com, o matko, ale się tych plagiatów narobiło.
P.S.2: O jaaaa... allegro splagiatowało ebay'a.
P.S.3: Zapomniałbym, forum.webhelp.pl jest plagiatem forum.php.pl, trzeba oskarżyć webhelp.pl...

Twoje wywody do niczego nie prowadzą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.