Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] Generator sygnaturek Blip
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Bartej10
Strona służy do generowania sygnaturek z aktualnym statusem z Blipa.

http://www.blipsig.pl

Proszę o ocenę strony, jak i grafiki. smile.gif
matixrr
Biednie. Skryptu nie testuje bo nie korzystam z takich rzeczy.

Minusy:
Strona mieści mi się na 1/4 ekranu, brak jakiegoś wyjaśnienia, kontaktu przez formularz, i największy minus STRONA ZBUDOWANA NA TABELKACH aaevil.gif

Plus za:
This document was successfully checked as XHTML 1.0 Transitional!
Dokument ten jest poprawnie napisanym arkuszem CSS wersja 2.1 !
Pawel_W
niestety, ale fioletowe tło pola select gryzie się z jego ramką ;p

ogólnie to też wielki + za to co napisał ~matixrr, bardzo mało stron jest teraz zgodnych ze standardami ;]
dr_bonzo
Nie sprawdzasz czy uzytkownik istnieje w blipie.

Strona wyglada ladnie, ale przy takim prostym layu az wstyd ze na tabelkach.
Fishu
Cytat
Tak wygląda twoja sygnaturka:
I jakoś nic nie widze, albo jestem ślepy albo jej tam nie ma smile.gif Po otworzeniu linku wszystko jasne:
Cytat
Fatal error: Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Not Found' in /home/blipsig/public_html/blipapi/blipapi.php:300 Stack trace: #0 [internal function]: BlipApi->__call('status_read', Array) #1 /home/blipsig/public_html/link.php(9): BlipApi->status_read(NULL, 'Test', NULL, NULL, 1) #2 {main} thrown in /home/blipsig/public_html/blipapi/blipapi.php on line 300

Co do wyglądu, hmmm... w szerokości zajmuje mi pół ekranu z lewej strony, lepsze byłoby wyśrodkowanie oraz dodanie rollover na menu. Ogólnie dobre wrażenie (mówie o wyglądzie, nie o funkcjonalności). smile.gif
.radex
Strona od strony kodu jest tragiczna, ale podoba mi się to co strona robi tongue.gif Działa i wygląda nieźle.
drake88
Niezłe menu, ogólnie wygląd niezły. Zrób coś żeby była na środku, bo jest na lewej stronie.
nmts
Moim zdaniem nie powinno być w menu odsyłacza do innej strony. Przykładowo, nie mam pojęcia co może się kryć pod nazwą 'AQQ NEWS`, powiedzmy, że nie sprawdzam pasku stanu i nie chce przechodzić na inną stronę, żeby potem się cofać. Mam trochę racji czy się czepiam? tongue.gif
Fifi209
Niezłapany wyjątek:

http://www.blipsig.pl/user,a.html

Graficznie ładna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.