Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program do tworzenia stron www! - na sam początek.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
gramy52
Witam!

Wiem, wiem... tematów jest tysiąc (wystarczy poszukać w Google)! - ale potrzebuję bardzo "świeżych" informacji. Tak więc proszę przeczytać "o co mi chodzi" i udzielić odpowiedzi.

Zakładając jakąś stronę używałem zawsze CMS - jednak jak każdy produkt nie jest doskonały i nigdy nie dopasuje się do określonego użytkownika. Wiadomo, że istnieje wiele wspaniałych CMS'ów - ale ja podziękuje. Postanowiłem sam stworzyć stronę, wybierając takie skrypty które będą mi potrzebne. Niestety (jak dla mnie) jest problem:

Krótka informacja - owszem znam się trochę na HTML'u, nie boje się kodu PHP (dokonywałem drobnych modyfikacji itd.).
Pytanie proste: poszukuję programu który pozwoli mi zbudować nieskomplikowaną stronkę HTML (kilka linków itd.) z możliwością wdrażania wszelakich skryptów PHP (na przykład jak na potrzeby mojej strony to: mini galeria, news'y itp.); a że jestem początkujący dobrze by istniał podgląd mojego dzieła w samym programie - pozwoli mi to na szybką modyfikację kodu, jeśli będzie coś nie w porządku. Program musi być naprawdę prosty i intuicyjny bym się nie pogubił w tym wszystkim (tylko mi nie pisać Notepad ++ winksmiley.jpg )... no to jaki program DLA MNIE jest najlepszy?

O tyle proszę. Serwer mam! Kursy dla początkujących też smile.gif - tak więc do mojej twórczości potrzeba niezbędnego narzędzia. Czekam na odpowiedź.
mydoom.h
Komercyjny może być?
To dreamweaver.

Trial na 30 dni.
gramy52
Zapomniałem dopisać - mam zamiar używać DARMOWYCH skryptów i mam zamiar użyć DARMOWEGO programu. Oczywiście nie zapominam, że na forum istnieje opcja POMÓGŁ smile.gif. Pozdrawiam.
mike
Kolejny który nie potrafi skorzystać z wyszukiwarki na forum.
Wątek do kosza.
sztosz
Oj mike, nie przesadzaj, jakbym opisał jakie że lubię proste nieskomplikowane dziewczyny która pozwoli mi na... etc. To też byś mi kazał szukać na forum? winksmiley.jpg
mike
Cytat(sztosz @ 9.07.2009, 20:13:03 ) *
Oj mike, nie przesadzaj, jakbym opisał jakie że lubię proste nieskomplikowane dziewczyny która pozwoli mi na... etc. To też byś mi kazał szukać na forum? winksmiley.jpg
Gdyby temat był tu wałkowany to tak tongue.gif
Ale na szczęście nie jest i takich rzeczy szuka się w realu biggrin.gif
.radex
Cytat(mike @ 9.07.2009, 20:44:34 ) *
Ale na szczęście nie jest i takich rzeczy szuka się w realu biggrin.gif

W supermarkecie blinksmiley.gif

(real.pl)
sztosz
Tak, w supermarkecie, na gumowym stoisku chyba tongue.gif
blooregard
Cytat
Tak, w supermarkecie, na gumowym stoisku chyba

A o hostessach słyszał? smile.gif
Niektóre VERY urodziwe smile.gif
I czasem VERY fajnie ubrane smile.gif
Ostatnio widziałem taką koło siebie w Carrefourze (nie w Realu, ale jednak w realu winksmiley.jpg ). Qrde, mało sobie łba nie rozbiłem o regał, tak mnie zaabsorbowała...
erix
~blooregard, jeśli masz kobietę, dopisz jej forum.php.pl do hostsów i filtruj Google. haha.gif
blooregard
Cytat
~blooregard, jeśli masz kobietę

A co to zmienia? smile.gif
Popatrzeć sobie nie można? (tylko na przeszkody trzeba uważać smile.gif )
dr_bonzo
@blooregard: obys poduszek powietrznych/zderzakow przy tym nie musial uzywac ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.