Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPProbid 6.0.5 - integracja platnosci.pl i dotpay.pl
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mirox11
Szukałem skryptu aukcyjnego i trafiłem na PHPProbid 6.0.5 do którego zakupiłem polskie tłumaczenie. Poszukuję osoby która podejmie się integracji systemów płatności.pl i dotpay.pl oraz kilku drobnych modyfikacji:
- problem z kodowaniem meili systemowych (brak polskich liter)
- zmiana wyświetlania daty z j. angielskiego na j. polski
A może ktoś z Was posiada w/w skrypt działający prawidłowo? Proszę o kontakt mirox@interia.pl
sigal2006
Przyłączam się do tematu tez szukam osoby która naprowadzi mnie gdzie szukać pliku do spolszczenie opcji wyświetlania daty (szukałem po skrypcie myślałem ze to includes/calendar.js ale niestety nie ;/ odpowiedzialny jest za kalendarzyk przy wystawianiu aukcji ) sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif

sadze ze wyświetlanie daty powiązane jest przez include z innym serwerem ale nie jestem spec i to tylko takie gdybanie jak by znalazł by się ktoś z taką wiedzą chętnie odwdzięczę się modem mojego pomysłu który ukrywa lokacje admin dla probid oraz zmienia szerokość strony index na węższą w porównaniu do innych podstron, wywala też kategorie główne na podstronach oprócz index.

OCZYWIŚCIE JEŻELI JEST JAKAŚ OSOBA KTÓRA PODJĘŁA BY SIE INTEGRACJI Z PŁATNOŚCI.PL I DOT PAY PROSZĘ PISAĆ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.