Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [portal] StaloweMiasto.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
lled3
Prezentuję skończony nowy layout:

http://stalowemiasto.pl/

proszę o ocenę funkcjonalności, wyglądu, kodu ... wszytskiego smile.gif
blooregard
Dlaczego boxy w menu po lewej oraz "Repertuar" mają inne kolory, niż te w środku i po prawej? Wygląda to, jak "składanka" z dwóch różnych layoutów.
Ten box z "Aktualnie polecamy" dałbym na całą szerokość, a resztę w trzech kolumnach pod nim.
Menu pod boxem "Aktualnie polecamy" (to czarne) też ni z gruszki ni z pietruszki.

Gdyby wszystkie boxy miały jednakową stylizację (taką, jak środkowe i prawe), byłoby ładnie.

W środkowych boxach odnośnik "Więcej ->" wchodzi na kolejny (Sport, Tarnobrzeg). (Ubuntu 9.04 / Opera 10.00 oraz Firefox 3.5)

Wyszukiwarka ogłoszeń nie działa i pluje błędami:
Cytat
Warning: include(./../xcode/xcode_podmien.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/ogloszenia/stalowa_wola/kernel/wyszukiwarka/wyniki.php on line 5

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../xcode/xcode_podmien.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/ogloszenia/stalowa_wola/kernel/wyszukiwarka/wyniki.php on line 5

Warning: include(./../czas/data.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/ogloszenia/stalowa_wola/kernel/wyszukiwarka/wyniki.php on line 6

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../czas/data.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/ogloszenia/stalowa_wola/kernel/wyszukiwarka/wyniki.php on line 6
Start ť Ogłoszenia ť Formularz wyszukiwania ť

Fatal error: Call to undefined function xcode_podmien() in /var/www/ogloszenia/stalowa_wola/kernel/wyszukiwarka/wyniki.php on line 91

Z ocenami też coś nie tak:
Cytat
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/funkcje/oceny_z.php on line 61

Cytat
By sprawdzić czy nie jesteś bootem, wpisz wynik działania:

Chyba miało być "botem", a nie bUtem smile.gif
drake88
Linki w topie są straszne po najechaniu, za blisko siebie w ogóle. Ładnie zakodowane. Napis zaloguj się nad topem nie pasuje też.
matixrr
1) Aktualnie polecacie psią kupę? smile.gif

2) Ten prostokąt z napisem Polecamy jak i ten caly z polecaniem maja na gorze niedociągniętą ramkę.

3) Zaloguj się! - wychodzi mi ponad stronę.

4) Odstęp między Forum a Ogłoszenia jest za m2ały

5) Ten żółty pasek (z tym tytułem) średnio mi się podoba.
planet
layout jakoś średnio mi się podoba, lewa strona wg. mnie za wąska, środek również. napis "zaloguj się" nad topem jest dziwnie wycentrowany - pół na topie, pół nad topem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.