Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] Programista PHP z otwartym umysłem :)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kris2
Poszukuje młodego, ambitnego i szybko uczącego się programisty PHP.

Najważniejsze wymagania to rzetelność, samokontrola, dużo zapału do pracy, równowaga mentalna, samodzielność myślenia i kreatywność.

Mile widziana jest również:

• znajomość obiektowego php
  • znajomość sql
  • znajomość xhtml/css
  • brak kontaktu z dziwnymi metodologiami projektowania/programowania
  • preferuje osoby które mają pewne doświadczenie lecz nie jest ono wymagane ponieważ uważam że osoba inteligentna i zdolna wszystkiego może się szybko nauczyć.
Oferuje:

• możliwość podniesienia swoich kwalifikacji o kilka poziomów

(mam duże doświadczenie, zawsze wszystko wytłumaczę, mam dużo cierpliwości i żadne pytania nie są za głupie)
  • możliwość pracy w dowolnym wymiarze godzin.
Metoda rozliczenia:

• preferuję umowę o dzieło lub zlecenie i rozliczanie się za każdy projekt, ponieważ to jedyny sposób motywujący do działania przy pracy zdalnej.
Coś o mnie:

Jestem freelancerem, zajmuje się projektami w PHP/SQL od 2001 roku, a ponieważ nie wyrabiam się z nadmiarem pracy potrzebuje kogoś do pomocy. Zresztą proponuje sprawdzić moje posty na forum smile.gif , a o resztę zawsze można pytać.

Jeżeli jesteś zainteresowany zwyczajnie wyślij do mnie wiadomość na forum, napisz z dwa słowa o sobie i dorzuć numer gg lub skype.

ps: proszę aby nie zgłaszały się do mnie osoby które pracują na etacie i szukają dodatkowego zajęcia ponieważ taką formą współpracy nie jestem zainteresowany.
mkmajewski
Witam,

Reprezentuję firmę Whizzarts S.C. Aktualnie nasz zespół składa się z sześciu programistów PHP dysponujących zróżnicowanym doświadczeniem. Jeżeli będzie Pan zainteresowany współpracą prosimy o kontakt pod adresem mmajewski@whizzarts.pl. Po otrzymaniu informacji od Pana będziemy mogli zaprezentowac kandydatury naszych pracowników do współpracy z Panem.

Pozdrawiam,

Marcin Majewski
Whizzarts S.C.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.