Najważniejsze wymagania to rzetelność, samokontrola, dużo zapału do pracy, równowaga mentalna, samodzielność myślenia i kreatywność.
Mile widziana jest również:
- znajomość obiektowego php
- znajomość sql
- znajomość xhtml/css
- brak kontaktu z dziwnymi metodologiami projektowania/programowania
- preferuje osoby które mają pewne doświadczenie lecz nie jest ono wymagane ponieważ uważam że osoba inteligentna i zdolna wszystkiego może się szybko nauczyć.
- możliwość podniesienia swoich kwalifikacji o kilka poziomów
(mam duże doświadczenie, zawsze wszystko wytłumaczę, mam dużo cierpliwości i żadne pytania nie są za głupie) - możliwość pracy w dowolnym wymiarze godzin.
- preferuję umowę o dzieło lub zlecenie i rozliczanie się za każdy projekt, ponieważ to jedyny sposób motywujący do działania przy pracy zdalnej.
Jestem freelancerem, zajmuje się projektami w PHP/SQL od 2001 roku, a ponieważ nie wyrabiam się z nadmiarem pracy potrzebuje kogoś do pomocy. Zresztą proponuje sprawdzić moje posty na forum

Jeżeli jesteś zainteresowany zwyczajnie wyślij do mnie wiadomość na forum, napisz z dwa słowa o sobie i dorzuć numer gg lub skype.
ps: proszę aby nie zgłaszały się do mnie osoby które pracują na etacie i szukają dodatkowego zajęcia ponieważ taką formą współpracy nie jestem zainteresowany.