Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [forum] [zmoderowano]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
lukasamd
Witam,
zapraszam do odwiedzania oraz oceniania forum internetowego, które założyłem.
Jest ono co prawda oparte na gotowcu, w tym wypadku MyBB, lecz theme wykonałem sam, podobnie zresztą jak inne ikonki wchodzące w skład witryny.

Forum dotyczy oprogramowania zabezpieczającego nasze komputery, lecz w sferze ogólnej: nie faworyzujemy żadnej marki, zwracamy za to uwagę na każdy możliwy typ zagrożenia i każdy sposób zabezpieczenia. Proszę więc o ocenę thema oraz samego pomysłu jako takiego.

Serdecznie zapraszam:
[zmoderowano]

PS: Gdyby u kogoś forum się nie pokazało - zmienialiśmy serwer, nie wszystkie DNSy muszą już być zaktualizowane.
ayeo
Witam!

Grafiki to za dużo nie ma tongue.gif Jest tarcza w topie i tło do headerów - w zasadzie tyle. Nie wiem co mamy oceniać. Jako całość mi się nie podoba. Tzn nie jest brzydkie, ale ładne też nie jest. Nie powala innymi słowy. Pewnie nie jesteś profesjonalnym grafikiem i włożyłeś w to sporo czasu i wysiłku, ale fakty pozostają faktami - to nie jest to.

Trochę to zakrawa na spam na moje, ale ze względu na Twoją ilość postów potraktuję to jako nie spam winksmiley.jpg

Pozdrawiam!
batman
Cytat
Nie dajemy pod ocene for dyskusyjnych
W związku z powyższym temat zamykam, a linka usuwam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.