Chciałbym poprosić wszystkich o dokładną ocenę, przegląd strony, funkcjonalności, pomoc w znalezieniu błędów its
Strona znajduje się pod adresem : www.podliski.pl .
Przykładowe linki :
Profil : www.podliski.pl/profil/1
Założenie konta trwa parę sekund więc proszę o założenie konta, w niedziele cała baza zostanie wyczyszczona więc możecie testować wszystko do woli.
Do zmian jakie muszę jeszcze wprowadzić :
*dodawanie zdjęć profilowych (mam problem z GD, ale do niedzieli to zrobię)
*tutoriale działają, ale nie mam na razie żadnych przykładowych dlatego ta część jest "nieczynna"
*pobieranie szablonu, zostanie włączone dopiero 10 sierpnia.
*przypomnienie hasła, regulamin, mapa strony, top 10, najnowsze
Starałem się przetestować samodzielnie całość, ale mogłem coś przeoczyć. Jeżeli macie jakieś rady, propozycje co mógłbym zrobić, bardzo chętnie wszystko usłyszę.
Może się tutaj komuś nie spodobać ale mam swoją zasadę i nie chcę korzystać z gotowców, dlatego forum zrobiłem sam (proste bo proste ale własne). Cały serwis ma swój panel administracyjny, którego design również wykonałem sam, z panelu administracyjnego mogę zarządzać wszystkim co znajduje się na stronie.
Panel administracyjny prezentuje się tak Panel Administratora
Plany na przyszłość?
Serwis NA PEWNO będzie rozwijany, obecnie lista szablonów jest "skromna" ale mam ponad 100 już wykonanych, i resztę dodam w poniedziałek

Reklama, reklama, reklama. Nie będzie to spam, sierpień będzie przeznaczony na Adwords, zobaczymy jakie będą efekty. Stworzyć "mini templatemonster" z szablonami allegro, będzie możliwość kupna w sklepie różnych szablonów(bardziej dopracowanych niż te darmowe) za niskie ceny (20-50zł).
Marzenie do osiągnięcia to 1000uu dziennie
Statystyki od 08-07-2009 do 07-08-2009(ostatni miesiąc na starym szablonie) :
unikalnych odwiedzin : 3152
odsłony : 25 769
współczynnik odrzuceń : 32,55%
średni czas spędzony na witrynie : 00:04:22
Odwiedziny ciągle rosną dzięki dobrym miejscom w wyszukiwarkach np (darmowe szablony allegro - pozycja 1) Teraz pozycjonowanie będzie pod inne słowa (allegro, szablony allegro, szablon allegro). Dzięki czemu zwiększy się ilość użytkowników w serwisie.
Proszę o wszystkiego co znajduje się na stronie.
Ps. Całość wykonałem sam (grafike, kodowanie, programowanie). Jest to mój pierwszy serwis a'la "społecznościowy" gdzie są konta użytkowników itp. Nigdy w życiu czegoś takiego nie robiłem i to jest mój debiut, więc proszę o lekką wyrozumiałość.
Ps2. Czy według was istnienie takiej strony ma sens? Jak oceniacie tematykę?
Pozdrawiam