Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Pliki - Seriale, Filmy i wiele innych
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
miko1989
Nasze Pliki jest portalem multimedialnym, póki co nie ma zbyt wiele treści, ponieważ strona ma nie cały miesiąc. Proszę o ocenę mego dzieła. Co jest źle? Co zmienić? Co poprawić? http://naszepliki.boo.pl
nospor
Cytat
Proszę o ocenę mego dzieła
czyli konkretnie co? silnik to phpfusion, a twoje?
miko1989
Silnik jest z php fusion ale moduły są moje. Ja osobiście jeszcze nie widziałem php fusion z działem video, mp3 i gry. Są też blogi, przy których tworzeniu wzorowałem się trochę na tych z youtube.com. Shoutbox we flashu. Skórka jest nie moja ale przeszła wiele modyfikacji. Wersja oryginalna była okropna. Oryginalną wersję skórki można zobaczyć tutaj. Wyszukiwarka jest mocno zmodyfikowana. Dodany czat. To już chyba wszystko.
drake88
Znowu phpf? Ile można korzystać z darmowych rozwiązań..
Fishu
Za dużo napchanych bajerów, trudno się czyta treść, do tego design nie jest wyśmienity.
Shadowsword
Beznadziejny layout (5 x GORSZY niż przed modyfikacją) i całkowicie do wymiany. Poza tym są 3 layouty do wyboru, a na wejście dostajesz ten najgorszy. Strona się nie waliduje, zrobiona na SŁABYM cmsie, shoutbox (rozumiem, że sam go napisałeś?) jest bardzo ubogi i niezbyt ciekawy, chat zupełnie nie pasuje do reszty strony. Domena fajna (NASZEpliki prawie jak NASZAklasa), ale niestety z końcówką boo.pl.

ZMIEŃ LAYOUT!
adrian.p
Niestety ale tak jak wyżej. Użyty gotowy skrypt no i na dodatek ten template. Marnie.
Ciupaska
Desing okropny, brak stopki że to fusion...
Chciałem ocenić chociaż treść, ale cały czas coś gadało "Nowa wiadomość", i zamiast przyciszyć głośnik, zamknąłem stronę worriedsmiley.gif wydało mi się to lepszym rozwiązaniem...

Również uważam że przed modyfikacją stylu było lepiej tiredsmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.