Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szablon Portalu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Poker
Witam serdecznie.

Na wstępie proszę każdego czytającego o indywidualną ocene. smile.gif
Każde zdanie się dla mnie liczy.

Mam pewien problem otóż chciałbym zrobić zakładki w jednym Panelu. Nie wiem jednak jak jest z funkcjonalnością bo specem nie jestem. Serwis będzie dla ludzi ~12-25 roku życia.

Szablon wyglada tak (celowo zasłoniłem wszędzie nazwe serwisu) :

Zakładki wyglądają tak :

Interesuje mnie kolorystyka, czy pasuje, jakie wasze zdanie. Przede wszystkich chodzi o funkcjonalność czy idzie się jakoś połapać jako użytkownik strony. Grafikiem nie jestem dlatego szukam pomocy na forum i z góry bardzo dziękuje za odpowiedzi.

Czy stosowanie tego typu zakładek ma w ogóle sens? Nigdy czegoś takiego jeszcze nie stosowałem.
blooregard
Fajnie to wygląda - pytanie, jakiego koloru będzie tekst, bo nie na każdym tle dany kolor będzie jednakowo czytelny. Poza tym cały layout jest raczej niebieski, więc może rozważysz propozycję, by te zakładki miały jako tło np. rózne odcienie niebieskiego?

Zamieniłbym to "Teraz w" na coś innego (teraz kojarzy mi się z Maślaną i jego "No to jesteśmy w doopie" smile.gif )
tiraeth
Targetujesz do ludzi w wieku 17-25 lat, a na topie wrzucasz dziadka ze słuchawkami.
Poker
Tam jest Teraz w i nazwa serwisu którą celowo zakryłęm.

Dziadek w topie ? Muzyka łączy pokolenia. Top najprawdopodobniej będzie zmienny w zależności od podstrony.
Shadowsword
Jako szesnastolatek powiem, że dziadek jest "spoko" (mnie się spodobał).

Szkoda, że nie pokazałeś tych zakładek z całym serwisem, ale wydaje mi się, że zielona nie za bardzo pasuje. Cała reszta ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.