Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Złącza w komputerze!
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
KrzysiekKCN
Witam, i zwracam się do was z prośbą o opisanie mi portów w kompie, nie chodzi mi o jakieś referaty itp.
Tylko coś prostego np port od myszki(fioletowy) PS2 < chyba

No bo właśnie nie jestem tego pewien a zgubiłem notatki sad.gif te długie porty na kompie, porty od monitora 2 itp.

Pomożecie? sciana.gif
Wicepsik
Google nie działa ?
KrzysiekKCN
działa i cały czas szukam, ale niektóre jakoś inaczej się nazywają. Nie możecie pomóc? już mam tyle http://krzysiekkcn.pl/utk.html
Gryf
opisywać nie będę od tego jest wujek google ;]
PCI, PCI-X, PCI Express, MiniPCI, VESA Local Bus, ISA, EISA, MCA, AGP, AMR, LPT, PCMCIA, SATA, SCSI, VGA, IDE
więcej nie pamiętam;] (tak wiem jakieś 50% z powyższej listy już dawno "wymarło")
blooregard
Cytat
działa i cały czas szukam, ale niektóre jakoś inaczej się nazywają

No a jak szukałeś? Fraza "długi port na kompie" ?
Ostatnio miałeś podobny problem ze złączem RS-232. Też zgubiłeś notatki?

Cytat
Witam, nazywam się Krzysztof Marcinowski. Tworzę strony internetowe oparte na kaskadowych arkuszach stylu (CSS) z elementami FLASHA, zajmuję się aktualizacją obecnych stron www (Poprawa ich grafiki, skryptów oraz skrócenie kodu) oraz ich administracją w razie potrzeby.
Mogę pomóc w wyborze taniego i szybkiego serwera hostingowego oraz załatwiać wszelkie formalności.

Człowieku, jak Ty możesz komukolwiek w czymkolwiek pomóc, jak Ty nie potrafisz sobie w takich prostych sprawach poradzić, jak ustalenie nazwy portu od myszy czy monitora i znalezienie paru słów na ten temat w internecie?

Nie chcę być złośliwy ani Cię dołować, chcę Ci tylko uzmysłowić, że dopóki nie nauczysz się:
- samodzielnie myśleć
- samodzielnie rozwiązywac problemy, nawet tak "poważne", jak te, z którymi tu przychodzisz
- korzystać z narzędzi, które masz w kompie na wyciągnięcie ręki (wyszukiwarki, wikipedia, strony tematyczne)
to osiągniesz wielkie gó...o.

Zajrzałem pod podany przez Ciebie link. Od kiedy to WAN, WLAN, HDD czy router to są PORTY W KOMPUTERZE ?!?!?
Myśl, człowieku, myśl. Użyj czasem tego, co masz pod czapką, a nie patrz tylko naokoło, kto by mógł za Ciebie odwalić.

erix
Zamykam. Totalna bezczelność + crossposting.

Cytat
Witam, i zwracam się do was z prośbą o opisanie mi portów w kompie, nie chodzi mi o jakieś referaty itp.
Tylko coś prostego np port od myszki(fioletowy) PS2 < chyba

Wybacz, ale już w podstawówce potrafią sobie znaleźć wypracowania na polski w wikipedii.

Na zachętę dostajesz ostrzeżenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.