Cytat
działa i cały czas szukam, ale niektóre jakoś inaczej się nazywają
No a jak szukałeś? Fraza "długi port na kompie" ?
Ostatnio miałeś podobny problem ze złączem RS-232. Też zgubiłeś notatki?
Cytat
Witam, nazywam się Krzysztof Marcinowski. Tworzę strony internetowe oparte na kaskadowych arkuszach stylu (CSS) z elementami FLASHA, zajmuję się aktualizacją obecnych stron www (Poprawa ich grafiki, skryptów oraz skrócenie kodu) oraz ich administracją w razie potrzeby.
Mogę pomóc w wyborze taniego i szybkiego serwera hostingowego oraz załatwiać wszelkie formalności.
Człowieku, jak Ty możesz komukolwiek w czymkolwiek pomóc, jak Ty nie potrafisz sobie w takich prostych sprawach poradzić, jak ustalenie nazwy portu od myszy czy monitora i znalezienie paru słów na ten temat w internecie?
Nie chcę być złośliwy ani Cię dołować, chcę Ci tylko uzmysłowić, że dopóki nie nauczysz się:
- samodzielnie myśleć
- samodzielnie rozwiązywac problemy, nawet tak "poważne", jak te, z którymi tu przychodzisz
- korzystać z narzędzi, które masz w kompie na wyciągnięcie ręki (wyszukiwarki, wikipedia, strony tematyczne)
to osiągniesz wielkie gó...o.
Zajrzałem pod podany przez Ciebie link. Od kiedy to WAN, WLAN, HDD czy router to są PORTY W KOMPUTERZE ?!?!?
Myśl, człowieku, myśl. Użyj czasem tego, co masz pod czapką, a nie patrz tylko naokoło, kto by mógł za Ciebie odwalić.