Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Layout] Ocena
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Rymar
Layout znajduje się TUTAJ
Proszę o opinie smile.gif
starach
Bardzo ładny i przejrzysty. Przydałaby się tylko jakaś nowa czcionka na menu i białe tło na panel kontaktu. np. jak w Nasze pojazdy czy oferta.
scanner
Bardzo ładny i czytelny projekt.
drake88
Co do grafiki, i wykonania jest bardzo ładnie.
siatkarzyna
Po co wstawiać do oceny Layout strony na forum o programowania ? Wrzuć to na digart.pl lub inny serwis o grafice jeśli zależy ci na konstruktywnej ocenie.
patryczakowy
ładnie tylko jedna rzecz mi się nie podoba w topie mógłbyś dać zdjęcie prawdziwej firmowej "elki" a nie kombinować w Photoshopie
gszesiek
Przyjemny dla oka, tylko czcionkę dałbym "grubszą" w menu.
Fishu
siatkarzyna, ogarnij się trochę. Co do layoutu, mi się bardzo podoba, dobrze dobrane kolory i czytelny tekst.
kavka
Cytat(siatkarzyna @ 13.09.2009, 00:53:22 ) *
Po co wstawiać do oceny Layout strony na forum o programowania ? Wrzuć to na digart.pl lub inny serwis o grafice jeśli zależy ci na konstruktywnej ocenie.

Programista to także potencjalny użytkownik więc Twoja uwaga nie jest do końca przemyślana. Poza tym tutaj też kręcą się graficy smile.gif

Strona przejrzysta i przyjemna dla oka. Dobra robota.
siatkarzyna
Może i się kręcą ale jak komuś zależy na konstruktywnej ocenie to niech wrzuca projekty na np. digart.pl grafa.biz itp. I tam jest szansa, że projekt ocenie naprawdę dobry grafik który się zna na rzeczy. Co do layoutu praca bardzo słaba.
vego007
Layout ładny i przejrzysty. Mnie osobiście trochę czcionka przeszkadza smile.gif
Rymar
Dzięki za pozytywne komentarze i sugestie. Nie jestem grafikiem,a zależy mi raczej na opinii 'zwykłego' użytkownika, czy przypadkiem zaraz po wejściu na stronę nie opuści jej. Wiadomo, że profesjonalny grafik, przyczepi się pewnie do wielu rzeczy, ale większy odsetek internautów nie zajmuje się profesjonalnie grafiką. Jak 100 laików powie, że jej się podoba i chętnie wejdą na stronę, a jeden grafik powie, że mu się nie podoba, to nie usunę strony z tego powodu.

Odezwę się jak ją ożywię do html/css/js
pozdrawiam Mariusz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.