Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt Newsowy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
kuli
Mam pytanie odnosie skryptu newsowego fusion351...
Wszysko installuje jest dobrze i na koncu sie pojawia przejscie do controlpanelu ... Niestety wyskakuje mi ze nie mam do niego dostepu ...
Moze ktos mi pomoc co zle robie questionmark.gif Nie chodzi mi tu o prawa dostepu do plikow bo mam wszystkie bo u siebie mam zainsalowane php...Chodzi mi o to ze moze cos musze wpisac w pliku index.php czy cos w tym stylu, znaczy we pewnie bedziecie wiedziec bo wkoncu sie na tym znacie (ja nie )
Jezeli nikt nie ma odpowiedzi na moje pytanie, to moze ktos dysponuje skryptem newsowym nie wymagajacym mysql i przedewszyskim taki ktory dodaje uzytkownikow i czytal znacznikim html...
kuli
Sorx ze nie wym dziale ale uzywam tego forum pierwszy raz sad.gif Przepraszam czy mozna ten temat jakosc przeniesc questionmark.gif/
Seth
Gotowe
kwiateek
Nadaj prawa zapaisu i odczytu na config.php i pliki *.txt
kuli
kwiateek widze ze sie nie zrozumielismy ... Tutaj nei chodzi o prawa dostepu do plikow poniewaz mam server na Krasnalu zrobiony u siebie na Windows i jezeli loguje sie jako Administrator mam pelne prawa sad.gif wiec to nie o to chodzi...
Partycje FAT32 nie maja czegos takiego jak prawa dostepu widziane w linux...
Ale thx moze ja sie myle i sprawdze jeszcze raz

Seth dziekuje ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.