Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Layout] Oceniajcie
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
arcyk13
blooregard
Podoba mi się koncepcja "zagłębienia" w pomieszczeniu w tle.

Daj sobie spokój z muzyczką w tle, nawet, jeśli dajesz mozliwość jej wyłączenia.
siatkarzyna
Co to ma być ? Mógłbyś chociaż napisać co to za strona czy co to jest. Nie ma co oceniać fatalnie.
ptq
Za duzo bialego, nie ma głębi pomimo zastosowania pomieszczenia jako tła, totalnie flat (płaskie). Wszystko jest zbyt sterylne i takie "niebiańskie". mgła.
programiek
A o to mój pierwszy post smile.gif
Ale do rzeczy

Z pierwszego punktu widzenia wygląda to nawet fajnie nie potrzebne jest moim zadaniem ta muzyka w stopce po lewej stronie , zmienił bym w tym layoucie
3 rzeczy.
1.menu- nie wiem czemu ale za bardzo że tak powiem wyolbrzymiłeś zrób po prostu ciut mniejsze
2.nad menu i napisem "Lorem Ipsum[...]." nie wiem jak to nazwać wstawił bym tam obrazek bądź jakiś skromny dodatek
3.stopka tak jak wspomniałem wyżej jest zupełnie "moim" zdaniem nie potrzebna ta muzyka.

To tyle z mojej strony nie namawiam cie do zmian bo oczywiście jest to kwestia gustu i uznania ale ja tak to widzę.
deirathe
Nie znosze muzyki w stronach... słucham sobie czegoś na słuchawkach wchodzę na stronę a tam np... techno łup łup łup :? albo jakieś głośne inne słuchowisko. Nie dziękuję! Postoję!
Co do laya biały jakiś taki blady. Mdły, nudny. Nie miałeś pomysłu czy jak?
Fishu
Ja lubię muzykę na stronach (taką przyjemną, np. pięknie jest to zaprezentowane tutaj, aż z chęcią siedzi się na tej stronie).
Co do layoutu, moim zdaniem lepiej byłoby zrobić nowy, tło chyba niezbyt pasuje to treści, zresztą menu tez niezbyt.
kavka
Podpisuję się rękoma, nogami i nawet nosem pod tym co napisali moi poprzednicy. Dodam jeszcze jedno magiczne słówko, o którym zapomniałeś przy tworzeniu prototypu strony: interlinia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.