No nie patrzyłem na to w ten sposób.
Ale co znaczy, że nie da się korzystać?
Pytałem sivela, developera wordpress o to, czy muszę pisać, że to na wordpressie i powiedział, że nie. To samo tyczy się Templete'u, który przerobiłem.
Ale z tym, że nie da się korzystać to chyba przesadzacie o.o Co to znaczy, nie da się korzystać?? Wchodzisz na stronę, masz newsy. U góry jest przejrzyste menu, z którego możesz skorzystać, jest formularz kontaktowy. W realizacjach masz ładnie opisane koncerty, z galerią zdjęć.
Wiem, że nie jest to jakiś super projekt, za który mógłbym wziąć pieniądze, ale nie przesadzajcie, nie jest chyba aż tak źle. Są wszystkie informacje i jest do nich dostęp. Nie tworzę stron profesjonalnie, a chciałem by brat mógł łatwo później dodawać newsy, realizacje i edytować, dlatego wybrałem wordpress'a

W sumie spodziewałem się, że /ciach/ mnie za wykorzystanie wordpress'a na stronę firmy, ale robiłem co mogłem by to nie wyglądało na blog ;-)
Dzięki za opinie.
Brat dostał już login i hasło administratora, więc przez pewien czas mogą pojawiać się dziwne rzeczy na stronie, póki nie nauczę go obsługiwać i korzystać z panelu.

Dodałem notkę o Worpress'ie, i szablonie do nagłówka (header.php)