Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Zapamietanie sesji i dostęp dla danego użytkownika
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gadeawzuki
Cześć. Bawię się trochę PHP bo to co robiłem dotychczas już mi się trochę znudziło i też chcę się uniezależnić od programistów smile.gif . A wiec do rzeczy...

Tworzę prosty panel administratora. W bazie danych mam tabelę "ranga". A w tej tabeli umieszczam dane dla użytkownika np. "administrator". Jak zrobić aby plik panel_admina.php po zalogowaniu się na moje konto otwierał się i miał wszystkie funkcję, czyli:
- dostęp do tego co ma użytkownik z wpisem w bazie danych "administrator"
- użytkownik z wpisem "junior_admin" ma dostęp do kilku funkcji ale nie wszędzie tam gdzie "administrator"

A do tego. Tworzę sobie podstronę w php, np. "panel_admina.php?akcja=dodaj_news" i aby w tym pliku pamiętało moje zalogowanie się do panelu czyli po prostu sesja.

Ok myślę, że w miarę jasno napisałem. Pewnie wydaje się banalnie proste ale ja proszę o podanie mi tego jak na tacy, czyli kod dla poszczególnych podstron smile.gif .

Z góry dziękuję smile.gif .
Robert1985
Oszalałeś myślisz ,że ktoś napisze za Ciebie aplikację i poda Ci jej kod. Chyba nas obraziłeś właśnie.
Spawnm
Może frytki do tego?
Przenoszę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.