matheus
17.10.2009, 23:00:22
Witam,
Poszukuję osoby która wykona w rozsądnej cenie katalog pewnej grupy roślin.
Najistotniejsze w katalogu będą dla mnie
1. od strony usera:
- prosta budowa linków, przyswajalna dla robotów indeksujących w wyszukiwarkach, np:
www.mojkatalog.pl/roslina-gatunek-odmianaA.html
- rozbudowana wyszukiwarka, gdzie można będzie można wyszukiwać nie tylko po nazwie danej rośliny, ale również poprzez takie kryteria jak: ( kolor, maksymalna wysokość, pokrój, forma itd..)
- możliwość wyrażania opinii przez odwiedzających katalog pod każdą rośliną ( opinie akceptowana przez administratora)
- prosta grafika
- inne do uzgodnienia
2. Od strony administratora:
- możliwość dodawania kilku zdjęć do każdej rośliny i opisu ( jak w tradycyjnym CMS)
- mini system zarządzania banerami na stronie i reklamami np. GoogleAdwords
- inne do uzgodnienia
Katalog będzie raczej statyczny ( zamknięty), tzn po jego uzupełnieniu kolejne odmiany będą dodawane sporadycznie.
Osoby zainteresowane podjęciem się tego projektu proszę o kontakt na priv. lub email
Po dokładnym omówieniu szczegółów podpiszemy umowę o dzieło i do dzieła.
Termin nie jest na jutro, ale do grudnia chciał bym aby był gotowy
in5ane
17.10.2009, 23:06:21
Witam, jestem zainteresowany. Proszę napisać do mnie, GG: 6016607, e-mai: quba101@gmail.com
Koleś
18.10.2009, 02:41:44
Witam, jestem zainteresowany Pana zleceniem, posiadam doświadczenie w tworzenie tego typu serwisów.
Moje portfolio:
http://koles.czest.plKontakt:
gg: 5545602
e-mail: piotr.kolesnik {at} gmail.com
matheus
21.10.2009, 20:58:38
Witam ponownie,
Raczej dość skromnie opisałem ten projekt w pierwszym poście.
Większość potencjalnych zleceniobiorców zaoferowała szybką przeróbkę jakiegoś darmowego cms'a i gotowe.
Napisałem poglądowa specyfikację, z przykładowym schematami m.in zaawansowanej wyszukiwarki, cechowania produktów przy ich wprowadzani.
Wszystkich zainteresowanych otrzymaniem tej specyfikacji, która powinna stanowić podstawy do podjęcia decyzji co do wykonania projektu oraz jego wyceny proszę o podanie na priv e-maial gdzie przesłać specyfikację.
Do 25 października będę chciał rozpocząć współpracę od podpisania umowy.
Wysłałem już specyfikacje do bardzo dużej grupy programistów, dostałem również sporo konkretnych ofert.
Nie będę już wysyłał specyfikacji, rozmowy od tej chwili są prowadzone indywidualnie z wybranymi programistami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.