Mam taki kod:
<?php include('conn.php'); $tr = $_POST['content']; $nazwa_kom = $_GET['nazwa_k']; if ($tr AND $nazwa_kom){ $dupa = ("INSERT INTO `komentarze` SET tresc='$tr', nazwa_komentarza='$nazwa_kom' "); } if ($tr) include('pokaz_komentarze.php'); else { ?> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> <script type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script> </head> <body> <div class="news"> <span id="tresc_newsa"> <script type="text/javascript"> tinyMCE.init({mode : "textareas",theme : "simple"}); </script> <form method="post" action="index.php?p=dodaj_komentarz"> <textarea name="content" style="width:100%"></textarea> <br /><br /> <input type="submit" value="dodaj" class="przycisk_komentuj"> </form> </span> <br /> <hr class="lini_przerywajaca" /> </div> </body> </html> <? }; ?>
i wyskakuje mi taki błąd: zapytanie: Resource id #9----blad:Something is wrong in your syntax obok 'Resource id #9' w linii 1
Od jakiegoś czasu staram się znaleźć błąd, lecz nie jestem w stanie. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że mam identycznie wyglądający drugi plik, który dodaje newsy iDZIAŁA...
Proszę Was o pomoc, ponieważ mam ochotę rozwalić monitor klawiaturą... Z góry thx.