kod php pliku odpowiedzialnego za pobieranie
<?php /* odbieranie danych z fckeditor ( plik pisz.php ) */ { { } else { $tytul=$_POST["tytul"]; /* Wysywalnie newsa do bazy $wyslij="INSERT INTO 'baza_przemo' 'id','tytul','tresc' VALUES('','$tytul','$Value') "; $ijak=mysql_query($wyslij); */ } } ?>
kod pliku odpowiedzialnego za wysyłanie.
<?php include_once("../fckeditor/fckeditor.php") ;?> <html> <head> <title>Dodawanie artykulu</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <body> <form action="odbierz.php" method="post" target="_blank"> <b>Tytuł : </b><INPUt type="text" size="50" name="tytul"> </br> <?php $oFCKeditor = new FCKeditor('tresc') ; $oFCKeditor->BasePath = '../fckeditor/' ; $oFCKeditor->Value = '<p> To jest przykladowa wiadomosc</p>' ; $oFCKeditor->Width = '50%' ; $oFCKeditor->Height = '300' ; $oFCKeditor->Create() ; ?> <br> <input type="submit" value="Submit"> </form> </body> </html>
Skrypt nie wysyła żadnych errorów nie wiem czemu nie chce pobrać tych danych twierdze to na tej podstawie ze nie wyswietla tych danych ze zmiennych oraz nie moge przesłac do bazy tutaj narazie mam wykomentowane przesyłanie do bazy. Proszę o pomoc
Juz wiem zamiast subimit powinenem dać tresc w 5 lini można do kosza lub do archiwum gdzie kolwiek Pozdro