Witam serdecznie,

Poszukuję osoby/małej firmy realizującej proste strony internetowe oparte o jeden z wybranych systemów CMS. Jeśli jest Pan/Państwo zainteresowany bardzo proszę o odpowiedź na poniższe zapytanie.

Specyfika strony
Strona będzie prostą stroną w charakterze wizytówki firmy do której najchętniej wykorzystałbym gotową templatkę dostępną w Internecie (darmową bądź płatną).

Na chwilę obecną planuję następujące podstrony:
* strona główna
* strona z listą badań wykonywanych przez firmę.
* strona danego badania
* strona typu "o firmie" z formularzem kontaktowym
* strona z listą aktualności
* strona danej aktualności
* strona z listą miejsc gdzie wykonywane są badania

Funkcjonalności lub dodatkowe informacje:
* funkcja zapisywania i wypisywania się z newslettera
* funkcjonalność prostych ankiet (niski priorytet)

Jesli Pan/Państwo jesteście zainteresowani realizacją bardzo prosze o wycenę prac oraz odpowiedzi na poszczególne poniższe pytania:

1. Proszę o kosztorys prac z rozbiciem na poszczególne elementy. Zależy mi na jak najtańszym wykonaniu pierwszej wersji strony, wiec jesli by się okazało, iż koszt sumaryczny jest dla mnie nieakceptowalny chciałbym wiedzieć z czego mozna zrezygnować i o ile to obniży koszt.

Uprzedzając pytanie, nie mogę podać jaki mam budżet na realizację strony.

2. W oparciu o jaki CMS realizują Państwo strony? (Joomla!, wordpress, Drupal, inny?)
2a Który Państwo polecacie dla takiej strony i dlaczego

3. Który CMS ma najwięcej dostępnych gotowych templatek do wykorzystania (płatnych bądź darmowych)

4. Gdzie proponują Państwo szukać templatek, gdzie jest duży wybór i dobrej jakości templatki

5. Jakiej gwarancji udzielają Państwo na wdrożony serwis

6. Bardzo proszę o przesłanie Państwa portfolio wraz z informacją o zakresie wykonanych prac

7. Proszę o informacje kiedy Państwo/Pan mógłby rozpocząć pracę oraz jaki byłby termin realizacji

8. Jaka jest Pana/Państwa stawka za godzinę pracy przy ewentualnych rozszerzeniach, zmianach w serwisie.

W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań proszę o kontakt. Sprawa jest dla mnie dość pilna, będę wdzięczny za szybką odpowiedź.

pozdrawiam,
Grzegorz

PrekursorGK@gmail.com