Szukam mądrej głowy co by w współpracy ze mną pomogła mi rozwinąć i udoskonalić mój panel administracyjny do strony i dla moich użytkowników. Panel jest wykonany przez jednego z użytkowników tego forum w jakimś skrypcie KOCHANA (nie znam się), ale nie umie on prawdopodobnie poradzić sobie z poniższymi błędami, które są dla mnie i moich kolegów strasznie uciążliwe.

Aktualne problemy do poprawki:
1. problem z logowaniem - w Internet Explorerze nie idzie się zalogować tylko w Firefox i to z problemami bo jak się zaloguje trzeba dodać swoje hasło do "zapamiętania" i wyskakuje jeszcze jedno okienko po pierwszym logowaniu do ponownego logowania - strasznie uciążliwe - a ja niechce by przeglądarka zapamiętywała moje hasło!
2. Upload dla mnie i moich kolegów - po zalogowaniu widzą oni z menu tylko terminarz i upload oraz zmiana swojego hasła - działa lecz nie jest praktyczny. Przydała by się jakaś klepsydra lub procentowe zaawansowanie wgrywania plików, jakieś zabezpieczenie przed powtónym wgraniem tego samego pliku o tej samej nazwie by baza się nie chrzaniła gdy omyłkowo klikniemy dwa razy na buton "wyślij".

To tyle na początek potem w miarę dobrej wpsółpracy kolejne udogodnienia bo za pomocą tego panela administracyjnego mogę też zarządzać newsleterem, dodawać zdjęcia do galeri, i zarządzać wewnętrznym dla panela terminarzem i po części ten terminarz wykorzystuje strona główna do sprawdzenia dostępności terminu.
Budźet już mam nie duży bo już dość dużo się wykosztowałem na www i panel admina ale myślę że damy radę - nie zależy mi na papierku więc proszę o dobre oferty.

Pozdrawiam, Piotr!