Nie mogę tutaj dokładnie określić o jaką kategorię mi chodzi, bo jak wiadomo konkurencja nie śpi ; )
Potrzebuję osoby, która że tak powiem "ogarnia" Php + Mysql w stopniu pozwalającym na stworzenie dobrze działającego serwisu. Osoba musi także umieć tworzyć aplikacje w Javie, gdyż najważniejszą częścią serwisu ma być właśnie aplet Java (bądź napisany w innym języku, ale spełniający wymagania).
Generalnie strona ma korzystać z systemu CMS Drupal. Nie sądzę, żeby własny CMS był potrzebny, z własnych doświadczeń i opinii użytkowników wiem, że nadaje się nawet do profesjonalnych zastosowań.
Strona będzie miała layout zrobiony przez niezbyt może doświadczonego, ale na pewno utalentowanego grafika.
Od siebie oferuję oczywiście to, że z własnej kieszeni zapłacę za layout + serwer i domenę. Oprócz tego ogarniam HTML, CSS i podstawy PHP (jeszcze się uczę), więc mniej skomplikowane części serwisu sam wykonuję (jestem właśnie w trakcie konfigurowania CMS'a).
Zapraszam do współpracy, gdyż serwis według mnie ma szanse zrobić furorę, mimo, że docelowa grupa użytkowników nie jest raczej zbyt duża (ale też nie przesadnie mała).
Serwis ma być w przyszłości komercyjny.
Oferty współpracy proszę wysyłać na moją skrzynkę e-mail, dostępną pod adresem khazalid@gery.pl
Dla większej czytelności proszę, aby pisać wg formularza widocznego poniżej.
Kod
Nick:
Imię:
Wiek i ukończone szkoły:
Znajomość PHP (w skali szkolnej słownie, np. dobry):
Znajomość Mysql (j.w.):
Znajomość HTML/CSS (j.w.):
Znajomość Javy (j.w.):
Znajomość innych języków programowania (jakie, i w jakim stopniu, skala jak wyżej):
Znajomość języka angielskiego (skala j.w)
Twoje inne zalety:
Twój ulubiony dowcip:
Dlaczego chcesz ze mną współpracować:
Dlaczego akurat Ty:
E-mail zwrotny:
Gadu-Gadu (opcjonalnie):
Imię:
Wiek i ukończone szkoły:
Znajomość PHP (w skali szkolnej słownie, np. dobry):
Znajomość Mysql (j.w.):
Znajomość HTML/CSS (j.w.):
Znajomość Javy (j.w.):
Znajomość innych języków programowania (jakie, i w jakim stopniu, skala jak wyżej):
Znajomość języka angielskiego (skala j.w)
Twoje inne zalety:
Twój ulubiony dowcip:
Dlaczego chcesz ze mną współpracować:
Dlaczego akurat Ty:
E-mail zwrotny:
Gadu-Gadu (opcjonalnie):
Pozdrawiam, Maciej.