Witam,
Szukam pracy jako młodszy programista aplikacji internetowych lub front-end developer.
Moje udokumentowane doświadczenie zawodowe dotyczące tworzenia aplikacji internetowych nie jest długie, ale tematyką interesuję się od prawie 10 lat. Przez lata szkolne w miarę możliwości poświęcałem czas na rozwijanie moich umiejętności. Posiadam praktyczną wiedzę na temat HTML/XHTML i CSS. Od ok. 2,5 - 3 lat uczę się i programuję (strukturalnie) w PHP+ MySQL. Potrafię także tworzyć proste animacje Flash. Sprawnie posługuję się Photoshopem na potrzeby kodowania layout'ów. Projekty stron w .PSD koduję używając deklaracji DTD jako "strict" dla HTML 4.01 lub XHTML 1.0 jeśli jest to wymagane, ale nie miałbym problemu z ewentualnym dostosowaniem się do wymaganych przez Państwa innych standardów.
Strony koduję i testuję dla przeglądarek: Internet Explorer 6/7/8, Firefox, Chrome, Opera i Safari.
Posiadam doświadczenie w pracy grupowej i używaniu systemu kontroli wersji (CVS).
Mam niewygórowane oczekiwania finansowe, gdyż jestem nastawiony przede wszystkim na rozwój, zdobywanie doświadczenia, podnoszenie kwalifikacji i stałe poszerzanie zakresu moich umiejętności, zwłaszcza w kierunku programowania obiektowego. Mam podstawową wiedzę na temat: JavaScript i jQuery, ale na tyle wystarczającą aby efektywnie implementować lub modyfikować gotowe skrypty. Tak jak zaznaczyłem powyżej, mam zamiar szybko wypełniać ew. luki w kwalifikacjach. Jestem dyspozycyjny. Interesuje mnie zarówno praca zdalna jak i stacjonarna (Warszawa).
Sumiennie wykonuję powierzane mi zadania. Potrafię pracować pod presją czasu. Płynnie posługuję się językiem Angielskim. Nie mam problemów z rozmowami przez telefon w tym języku, korespondencją e-mail, ani też czytaniem dokumentacji.
W sprawie szczegółów dotyczących moich kwalifikacji lub chęci podjęcia współpracy proszę o kontakt mailowy: c.mateusz@vp.pl .
Pozdrawiam,
Mateusz