Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt - Piwo
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
TiEm
Witam, Was szanowni użytkownicy, redaktorzy, administratorzy, moderatory i wszystkich, których nie wymieniłem, za co serdecznie przepraszam.

Ok, a więc czy jest "gdzieś" w internecie skrypt podobny do tego, który jest na tej stronie ? http://postawpiwo.pl/, lub czy, ktoś by się podjął by się tego zadania i zrobił ten skrypt ? Bardzo proszę o pomoc i przepraszam za wszelki kłopot i trud.

Pozdrawiam Serdecznie.
Blame
Jeśli chcesz żeby ktoś zrobił dla ciebie taki skrypt to napisz w dziale oferty.
Jeśli jednak chcesz sam spróbować to mogę ci powiedzieć że jest to zwykły formularz, którego obsługuje php i wysyła potem maila(tak mi się wydaje bo nie wysyłałem nikomu "piwa"). Do tego jakaś prosta szata graficzna i voila!
Kshyhoo
Ja tak sobie myślę, że takie właśnie strony nie mają innego zadania, jak tylko zbieranie adresów email od niczego nie podejrzewających stawiających...
Blame
No, ale na dobrą sprawę, moglibyśmy tak powiedzieć o wszystkich skryptach wymagających podania maila, czyli wszelkich cms'ach, forach dyskusyjnych, sklepów, o wysyłaniu e-kartek i różnych innych bzdetów nie wspominając. Poza tym, wydaje mi się że o ile przechowywanie mail'i jest może i dozwolone to rozsyłanie jakichkolwiek wiadomości na które nie zgadza się użytkownik podchodzi pod spam i jest karalne. Ale mogę się mylić. No i nie róbmy z tego tematu OT bo nie tego on dotyczy winksmiley.jpg
TiEm
Mi tak naprawdę chodzi o sam skrypt, a nie o adresy email smile.gif
Wykrywacz
Jasne a potem znowu dowiem się że mam za małego penisa i muszę sobie powiększyć, jakąś pompką...
in5ane
Płacisz za napisanie tego?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.