Witam , otóż dzisiaj otwieram moje forum , aby dodać nowe subfora itp. a tu wyskakuje błąd :
Warning: require(/home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127
Warning: require(/home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gpz1457/public_html/yourboard.pl/common.php on line 127
Zrozumiałem
failed to open stream
jako złe żródło/ścieżkę, ale gry sprawdzam swój serwer w total commanderze - wszystko jest dobrze. Nie wiem , może coś źle interpretuje , nie znam php dlatego proszę o szybką pomoc.
Może ta informacja pomoże w diagnozie problemu : gdy wszedłem do swojego cPanelu wszystkie bazy mysql wyglądają jakby były puste ( 0.00MB) , a mimo to jest informacja że 1000 mb mam już wykorzystanych . Nie wiem za bardzo o co chodzi , nie znam php ale widze że błędy pojawiają się coraz częściej , więc się nie obejdzie ...