Dokładnie ;-)
Pamiętam kiedyś taką sytuację z przed kilku lat kiedy to mój znajomy poprosił mnie o zrobienie takiego zlecenia.
Wszystko pięknie, ładnie, a że wtedy jeszcze w tamtym okresie miałem krucho z kasą to pomyślałem sobie, że to trochę podreperuje mi budżet. No więc zacząłem robić to co trzeba i po paru dniach zadzwonił do mnie z informacją, że do projektu włącza się jego młodszy brat (ich wiek w tamtym okresie to 22 i 20 lat).
Brat dał mi parę uwag co do obiektu, było jako tako drugą osobą kontaktową itd..
Po 2 dniach, jeden z braci dzwonił do mnie, żebym dał mu hasło na serwer. Dałem.
Po 30 minutach dzwoni drugi, że prosi o hasło. Podaję mu i nie działa - tamten zmienił.
Ogólnie chodziło o to, że o coś się pokłócili i nie mogli dogadać co do projektu i zaczęli sobie hasła zmieniać nawzajem, potem jeden z nich skasował to co jest na serwerze i w ogóle miałem sporo ubawu z tej dwójki.
A to byli dorośli faceci przecież!

Dlatego tak - tym bardziej jak to jest interes rodzinny to zabezpiecz to, na wypadek jakby rodzice wydziedziczyli syna i syn chciał się odwdzięczyć