Znam dobrze HTML i więc zacząłem bawić się w PHP.
Z PHP miałem już wcześniej do czynienia bo robiłem sobie na stronkę wysyłanie E-maila,książkę gości (Czyli w MySQL tez się łapie) itd...
Zachciało mi się zrobić skrypt logowania do mojej nowej stronki,skrypt logowania działa mi bardzo dobrze (jeżeli jest błędne hasło lub login noto nie zalogowywuje a jeżeli jest poprawny noto przekierowuje na stronę zalogowany.html).
Jeżeli naciskam potem na stronie zalogowany.html przycisk wyloguj noto cały czas jestem zalogowany.
Wchodzę sobie na stronę główną i obojętnie co wpiszę wtedy w pole logowania czyli w login i hasło noto przekierowywuję mnie bezpośrednio na zalogowany.html
Wszystkie pliki co teraz podam są w tym samym folderze:
index.html
dalszej części indeksu nie muszę podawać bo tam niema nic na ten temat
<html> <head> <link rel="Stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <table width="100%;"> <tr> <td> </td> <td> <form method='POST' action='logowanie.php'> <center> <table background="pliki/logoj.png" width="80%"> <tr> <td width="100%"> <div id="tekst"> </div> </td> <td> <br/> </div> <td> </tr> <tr width="100%"> <td> </td> </tr> </table> </center> </form> </td>

zalogowany.html
<html> <head> <link rel="Stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <table width="100%;"> <tr> <td> </td> <td> <center> <table background="pliki/logoj.png" width="80%"> <tr> <td width="100%"> <form method='POST' action='wyloguj.php'> </form> </td> </tr> </table> </center> </form> </td>
Tutaj też chyba nie muszę dawać reszty. ;]
logowanie.php
<?php }else{ FROM konta WHERE login = '".$_POST['login']."' && haslo = '".$_POST['haslo']."' ")) > 0) { WHERE login = '".$_POST['login']."' && haslo = '".$_POST['haslo']."' ")) > 0 ) { $_SESSION['zalogowany'] = true; $_SESSION['login'] = $_POST['login']; $_SESSION['haslo'] = $_POST['haslo']; } else { } } else { } } } ?>
wyloguj.php
<?php ?>
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem gdzie jest błąd.