Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [DOWNLOAD]Skrypt
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Pyksel
Cześć!
Niechce tu robic zabradzo reklamy ale zeby pokazac wam oco mi chodzi musze wam pokazac strone:
Cytat

A wiec chodzi mi oto że wydaje mi sie że jest to DOWNLOAD z PostNuka
(mysle ze sie niemyle,jesli sie myle to tez prosze powiedziec)smile.gif
I chodzi mi jak oni zrobili ten download z PostNuka na Zwykłej stronie,Bo ta strona na bank nie jest w zadnym (CMS) .HELP!
gsk
a po czym to poznales? biggrin.gif
Pyksel
Chodzi Ci poczym poznalem to ze to jest DOWNLOAD z PostNuka?
Jesli oto Ci chodzi to poznalem po tym ze juz trohce znam postnuka,a pozyt mozesz sobie porwnac na innych stronach.Ale plis prosze o pomoc! Jak oni to zrobili?
Pyksel
A wiec czy ktos mi pomorze??
Byc moze zly dzial :/ ale pliss to jest naprawde wazne rolleyes.gif rolleyes.gif :x 8O
Majdan
Cytat
Cytat
Jeśli na Twoje pytanie nie pojawia się odpowiedź, może być to spowodowane kilkoma czynnikami. Może jesteś zbyt niecierpliwy i nie zaczekałeś odpowiednio długo na odpowiedź? Może źle zatytułowałeś post, źle sformułowałeś pytanie, lub nie podałeś wystarczającej ilości informacji i nikt nie próbuje nawet na nie odpowiedzieć? Może pytanie zostało już kiedyś zadane i nikt nie chce trudzić się odpowiadając na nie ponownie? Może pytanie przerosło możliwości wszystkich uczestników forum (najmniej prawdopodobna ewentualność)? Obojętnie co jest powodem, nie wysyłaj na forum ponownie tego samego pytania. Spróbuj sprecyzować to, które już zadałeś.
Pyksel
Widze ze chyba nie mozna na was liczyc :cry: :cry: :cry:
Wy napewno to wiecie ale niechce wam sie sad.gif :cry: :cry:
Ja prosze o tylko 1 posta ktory by mi pomogl
Bakus
A z kąd taka święta pewność, że to nie jest w CMSie? Wszystko da się przerobić... winksmiley.jpg

Poczytaj: http://php.pl/index.php/phppl/artyku_y/pom.../przyjazne_urle
JACKo
Np. moduły z Postnuke pasują na MDpro.. niektóre strony mają wygląd jakby phpbb>silver, albo tak jak powyżej: przyjazne urle..
mirksonek
Moze poprostu wystarczyloby zapytac administratora stronki?

http://pobieralnia.pl/index.php?go=dzialy/ekipa

Czasem pomaga bycie uprzejmym i kilka pochwal 8)

Pozdrawiam
halfik
stary dobry skrypt od downloadu to sporo pracy, nie masz co liczyć, że ktoś siądzie i specjalnie dla Ciebie go napisze. Szukaj na google.com i kombinuj, a jak nie to tutaj jest forum praca oferowana i tam można złożyć stosowną propzoycję.
Pyksel
Tak napisalem wlasnie do ADMINA strony :? i powiedzial ze to jest z CMS'u ale nie powiedzial mi jak to zrobil.Bo sie nie pytalem ale watpie
Pyksel
CHodzi tez mi oto ze. Mam strone NA phpnuke i prubowalem jakos otworzyc download osobno zeby nie otwierala sie z calym NUKIEM i jak wpisuje adres do download to jest PUSTO :/ ,pubowalem CHMODY ustawic ale nic.sad.gif
Majdan
Mój ostatni post. angrysmiley.gif
Pyksel
??Nierozumiem!
Ale prosze czy tak trudno odpowiedziec?
Seth
Nie pisz postow pod soba. Jezeli czegos zapomniales wyedytuj swoj ostatni post.

I jeszcze jedno... przeczytaj ten temat http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=11570 a w szczegolnosci cytat.
Pyksel
Dobra ! Wiem za na was zawsze nie moge liczyć smile.gif smile.gif smile.gif
magbag
Chyba nie specjalnie rozumiem o co Ci chodzi. Zadałeś pytanie - dostałeś najrozsądniejszą z możliwych odpowiedzi i piszesz, że nie możesz liczyć na pomoc. Skąd ktoś - poza autorem strony - ma wiedzieć dokładnie w jaki sposób został dostosowany jakiś skrypt. Wysłałeś pytanie do autora ale zapomniałeś dodać prośby o informacje w jaki sposób dodał download Postnuke do strony - to Twój błąd. Napisz do niego raz jeszcze - to nie boli - i może uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.