Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z firefoxem
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
micha12344
witam
otóz mam taki mały problem, mam radiówkę i se dziele neta z rutera przez wifi, i gdy sobie przeglądam strony w firefoxie to tak jakby mi net sie zawieszał dopiero jak zatrzymam otwieranie strony i dam odswierz to moze sie otworzy a moze i nie, ten problem niewystepuje przy korzystaniu z IE, pomózcie bo wole firefoxa od IE a juz niemoge wytrzymac z tym problemem... sciana.gif
thek
Możliwe, że masz wysoko ustawioną liczbę jednoczesnych połączeń z serwerem. IE miał limity i nadal ma, ale Fx i inne przeglądarki nawiązują nawet kilkanaście jednocześnie. Stąd równoległe odwołanie większej ilości przy słabszym łączu potrafi zmulić całość, czy wręcz przyciąć na jakiś czas. about:config i jazda winksmiley.jpg
darophp
To wybierz Opere, Safari lub Firefoxa. Ja preferuje Opere tongue.gif Ściągnij Firefoxa 4 beta smile.gif
micha12344
nowy firefox beta 4 chodzi pięknie offtopic.gif
darophp
Pfuu, nie Mozilla tylko Chrome, tak powinno wyglądać:
Cytat
To wybierz Opere, Safari lub Chrome. Ja preferuje Opere tongue.gif Ściągnij Firefoxa 4 beta tongue.gif

Ale ważne, że działa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.