Wymagania:
- Znajomość PHP5 i języka SQL,
- Znajomość/biegłość w uczeniu się popularnych frameworków PHP,
- Zdolność "kombinowania" - szukam hobbysty, osoby, która potrafi sobie poradzić z postawionym zadaniem nawet bez instrukcji obsługi danego skryptu,
- Skuteczne przyswajanie wiedzy,
- Rzetelność w terminach, duża wydajność pracy.

Warunki pracy:
- Odpowiednie i na pewno satysfakcjonujące wynagrodzenie w zależności od umiejętności i wydajności (płatne miesięcznie lub na zasadzie umowy o zlecenie - odpowiednio za każde zlecenie),
- Długotrwała współpraca,
- Praca w komfortowych warunkach na miejscu (wraz z profesjonalnym warsztatem) lub na zasadzie telepracy (na własnym sprzęcie w domu),
- Elastyczne godziny pracy.

Praca u osoby prywatnej (wszystko zgodnie z prawem, rozliczenie na zasadzie umów).

Z tego względu, iż osoba prywatna nie jest osobą publiczną, nie mam obowiązku podawania danych osobowych. Jedyna możliwość ich otrzymania to kontakt PW/e-mail zainteresowanych osób.
Szczegóły jakie mogę podać publicznie to fakt, iż istnieje możliwość pracy w centrum Katowic przy ulicy Warszawskiej.

Nasze główne zadanie to tworzenie stron internetowych, gdzie potrzebny jest dodatkowy programista PHP.

Opcje kontaktu:
- Prywatna Wiadomość,
- E-mail: agnieszkuranska@gmail.com

W razie pytań lub wątpliwości, pozostaję do dyspozycji.

Do erix: mimo wszelkich starań i chęci, by sprostać tym zasadom, nie udało mi się w żaden sposób do końca ich spełnić - jeśli tak to można nazwać, gdyż jest to jak najbardziej oferta pracy.